Cibara, Icardi'nin takımda kalmak istediğini ve kulüp olarak maddi imkanları sonuna kadar zorlayacaklarını belirtti.

"ÖNÜMÜZDEKİ SEZON DA ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ"

Mert Hakan'ın Galatasaray beğenisi Fenerbahçelileri kızdırdı Mert Hakan'ın Galatasaray beğenisi Fenerbahçelileri kızdırdı

''Bu yıl 3 tane hedefimiz vardı. Bir tanesi Bankalar Birliği Anlaşması'ndan çıkmak, 100. yıl şampiyonluğu ve yeni yatırımlar. Bunlar için emin adımlarla ilerliyoruz. Şampiyonluk sayıları konusunda bizim arkamızdan kim geliyor, sayılara ne bunlarla ilgilenmiyoruz. Biz önümüzdeki sezon da şampiyon olmak istiyoruz."

"ICARDI, AYRILMAK İSTEMİYOR"

"Şampiyonlar Ligi için çok daha güçlü bir kadro kuracağız. Şampiyonluk kutlamalarında Mata ve Mertens'le konuştum. İkisi de ilk lig şampiyonluğu sevincini yaşadı. Mertens önümüzdeki sezon da Galatasaray'da çok başarılı olmayı amaçlıyor. Mata, Galatasaray'la bağlarını hiçbir zaman koparmayacak. Bu kutlamalara katılan hiçbir oyuncumuz Galatasaray'dan ayrılmak istemiyor. Buna Icardi de dahil. Bu nedenle biz de kulüp olarak elimizden geleni yapacağız. İnşallah sonu da iyi olur'' dedi. 

"BANKALAR BİRLİĞİ ANLAŞMASINDAN ÇIKABİLECEK DURUMUMUZ VAR"

Mehmet Cibara, ''Şu anda sermaye arttırımı yapıyoruz, onu bitirdikten sonra günün koşullarına göre bakacağız. Bankalar Birliği anlaşmasından çıkabilecek durumumuz var. Ama çıkmak mı daha iyi, devam etmek mi onu finans bölümümüz değerlendirecek. Her ikisi seçenek de geçerli' şeklinde konuştu.

"600 BİN DOLARLIK SATIŞ YAPILDI"

Kemerburgaz'daki yeni tesisin açılış tarihi için ise Cibara, ''Bir mani çıkmazsa Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'ni Kasım ayında açacağız, futbolcularımız oraya taşıyacağız. Stadın yanındaki spor kompleksinin temeli de önümüzdeki Nisan ve Mart ayında atılır. Mağazcılık bölümümüz yeni sezon parçalı formayı Fenerbahçe derbisine yetiştirdi. 60 bin adet yeni forma geldi. Neredeyse tamamı satıldı. 23 siyah şampiyonluk tişörtlerimiz bitti. Bir parti daha yaptırdık o da bitti. Derbi ve önceki iki gün 600 bin dolarlık satış yapıldı." ifadelerini kullandı.