Lider Galatasaray, iç ve dış transferde önemli gelişmeler yaşıyor.

Spor yorumcusu Uğur Karakullukçu, Sarı-kırmızılı takımın transfer gündemiyle alakalı önemli gelişmeler verdi.

"SON 20 YILIN EN İYİ GALAATSARAY'I"

"Galatasaray, çok çok iyi bir takım. 1996-2000 yıllarını bir kenara bırakıyorum, benim izlediğim en iyi Galatasaray. Sneijder ve Drogba'lı Galatasaray da dahil en iyi Galatasaray bu. Çünkü hem oyuncu kalitesi var hem oyuna adaptasyonu çok yüksek hem de her türlü rakibe ve her türlü senaryoda oynayabiliyorlar. Son 20 yılın en iyi Galatasaray'ı ile karşı karşıyayız."

"3 OYUNCUDAN 30 MİLYON EURO GELİR"

Galatasaray'ın A.Demirspor maçı 11'i açıklandı Galatasaray'ın A.Demirspor maçı 11'i açıklandı

"Galatasaray'ın iki tane satışı hemen hemen garanti. Allah sakatlıktan korursa Morutan 5,5 milyon Euro, Mostafa Mohamed de 6 milyon 750 bin Euro. Erden Timur'un bugünkü tecrübesi olsaydı Mostafa Mohamed'in opsiyonunu daha yüksek koydururdu. 12 milyon Euro civarı bir para toplanıyor. Bunun dışında Nelsson'a verilmiş bir söz var. Nelsson ayrılmak istiyordu ve 'Sana hem zam yapalım hem de seneye kolaylık sağlayalım, Galatasaray'a uygun rakamlara göndeririz.' dediler. Nelsson da bu şekilde kalmaya ikna oldu. O yüzden ayrılma ihtimali çok yüksek. Zaten Galatasaray, bu oyunculardan 30 milyon Euro kadar gelir elde edecek. Galatasaray'ın bu parayı doğru değerlendirmesi lazım." 

"30 MİLYON EURO'YA ICARDI VE ZANIOLO HALLEDİLECEK"

"Galatasaray'ın planının Icardi'yi almak olduğunu biliyorum. Icardi'nin bonservisi için PSG ile konuşulan para 8 milyon Euro. Yani inanılmaz paralar değil. Icardi'nin alacağı para tartışılıyor. Icardi tarafının 6-7 milyon Euro civarında beklentisi var ama Galatasaray böyle bir beklentide değil. Galatasaray, biraz daha ikna edip maaş bütçesini sarsmak istemiyor ve 5 milyon Euro civarına çekmek istiyorlar. 30 milyon Euro'dan 8 milyon Euro'sunu buraya harcayıp geri kalanı için ise Zaniolo'nun ödemesi gibi düşünebiliriz. Artan para da yine diğer transferlerde kullanılacak."

"NELSSON'UN YERİNE YİNE NET BİR STOPERE GİDİLECEK"

"Nelsson'un yerine de bir stoper planı var. Ekstra bütçe koyarak mutlaka Nelsson ve Marcao tipi 7-8 milyon Euro'luk net bir stopere gidilecek. Ciddi bir transfer çalışması olacak." dedi.