Sabah'ın haberine göre Galatasaray Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur'un bizzat devrede olduğu transfer için Sarı-kırmızılı kulübe iyi haber geldi. Golcü transferiyle ilgili detaylar şöyle...

GOMIS ILE YOLLAR AYRILACAK

Galatasaray, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Bafetimbi Gomis ile yollarını ayıracak. Tecrübeli futbolcunun yeniden Suudi Arabistan'a döneceği iddia edildi.

ICARDI BELİRSİZLİĞİ SÜRÜYOR

Sarı-kırmızılılarda PSG'den kiralanan Mauro Icardi'nin kiralık sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Arjantinli yıldızın yeni sezonda Galatasaray formasını giyip giymeyeceği belirsizliğini koruyor.

BELOTTI HAMLESİ

Gomis ve Icardi'ye alternatif arayan Aslan, aradığı ismi İtalya'da buldu. Cimbom, sezon başında da kadrosuna katmak istediği Andrea Belotti'ye yeniden talip oldu.

YAKIN MARKAJ

Sezon sonunda kadrosuna çok kaliteli bir golcü daha katmayı planlayan Galatasaray, Belotti'yi yakın markaja aldı. Erden Timur, transferdeki önemli hedeflerinden biri olan Roma'lı yıldızla sık sık telefonla görüşerek arayı sıcak tutuyor.

GALATASARAY'A SICAK BAKIYOR

Roma'da aradığını bulamayan 29 yaşındaki futbolcu da Timur'a olumlu sinyaller vermeye başladı. Torreira, Icardi, Zaniolo gibi isimlerin G.Saray'da çok mutlu olduğunu bilen Belotti, Cimbom'u kendisi için doğru bir seçenek olarak görmeye başladı.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Mario Balotelli'nin 7 yıl önceki Mauro Icardi sözleri Mario Balotelli'nin 7 yıl önceki Mauro Icardi sözleri

Andrea Belotti, bu sezon Roma formasıyla 32 maçta forma giydi. İtalyan forvet, 4 gollük bir performans sergiledi. Belotti'nin güncel piyasa değeri ise 9 milyon euro.