Sarı-kırmızılıların 6 milyon 500 bin euro ödeyerek kadrosuna kattığı Rumen oyuncuya talip çıktı. Fanatik Gazetesi'nin İtalyan basınından derlediği habere göre; Serie A ekiplerinden Sampdoria, Galatasaray'ın Rumen futbolcusu Alexandru Cicaldau için harekete geçti. Sampdoria'nın Cicaldau'nun bonservisi için sarı-kırmızılı ekibie 5 milyon euro teklif ettiği belirtildi.

G.SARAY'IN TALEBİ 7.5 MİLYON EURO

Galatasaray'ın Rumen futbolcu için 7 milyon 500 bin euro civarında bir beklentisinin olduğunun altı çizilirken, Sampdoria'nın sarı-kırmızılılardan gelecek olan cevabı beklemeye başladığı iddia edildi. Ayrıca transfer döneminin sonlarına doğru Galatasaray'ın talebinin daha az seviyelere düşmesinin beklendiği de aktarıldı.

FORMA ŞANSI AZALDI

Geçtiğimiz sezon Craiova'dan Galatasaray'a transfer olan Alexandru Cicaldau, sarı-kırmızılı ekipte orta sahaya yapılan takviyelerin ardından forma şansı bulmakta zorlanıyordu. Bir diğer Rumen oyuncusu Morutan’ı İtalya Serie B takımlarından Pisa'ya kiralık veren Galatasaray'ın, Cicaldau'dan zarar etmemek için beklenen teklifin gelmemesi halinde benzer bir formül izleyebileceği ve oyuncuyu kiralık verebileceği haberleri de geçtiğimiz günlerde gündeme gelmişti.

Fatih Altaylı: "Ali Koç, Galatasaray nefreti ile..." Fatih Altaylı: "Ali Koç, Galatasaray nefreti ile..."

(Fanatik)