Galatasaray, Fatih Portakal'ı şikayet etti Galatasaray, Fatih Portakal'ı şikayet etti

TFF'nin erteleme kararından sonra Süper Lig'de sezonun bitişi de Haziran ayını bulabilir...

SEZON DERBİYLE TAMAMLANACAK

Normal fikstür şartlarında Galatasaray, Süper Lig'deki son hafta deplasmanda Atakaş Hatayspor'la Fenerbahçe ise evinde Gaziantep FK ile oynayacaktı. Deprem felaketi sebebiyle Hatayspor ve Gaziantep FK ligden çekilme kararı aldığı için Fenerbahçe ve Galatasaray son mücadelesini 37. haftada Nef Stadı'nda oynayacak.

KİRALIK OYUNCULARDA SORUN ÇIKABİLİR

Süper Lig'de son hafta maçlarının Haziran ayına sarkabilme durumu, taraftarları ürküten bir başka mesele. Çünkü Galatasaray takımında tam 8 oyuncunun kontratı 31 Mayıs 2023 tarihinde sona eriyor. Bu futbolcular arasında takımın süper yıldızları da bulunuyor. Sezon başlangıcında PSG'den kiralanan Mauro Icardi'nin sözleşmesi 31 Mayıs'ta bitiyor ve Arjantinli golcü kulübünün talep etmesi halinde Fransa'ya geri dönmek zorunda kalabilir.

MONACO ONYEKURU'YU GERİ ÇAĞIRMIŞTI

2019-2020 sezonunda pandemi sebebiyle liglere ara verilmiş ve lig takvimi uzatılmıştı. O dönem Sarı-kırmızılı takımın Monaco'dan kiralık olarak transfer ettiği Henry Onyekuru, Ligue 1 ekibi tarafından geri çağrılmış ve kalan maçlarda forma giyememişti.

MAURO ICARDİ DERBİDE SAHADA OLACAK

Deprem felaketi sebebiyle liglere 1 aylık ara verildiğinden dolayı liglerin bitişi uzayabilir. Takımda kiralık sözleşmesi 31 Mayıs'ta sona eren Mauro Icardi'nin Fenerbahçe maçında oynayıp oynamayacağı belli oldu. Galatasaray'ın, Paris Saint-Germain'le (PSG) yaptığı anlaşma gereği Arjantinli yıldızın sezonu tamamladıktan sonra kulübüne döneceği maddesi yer alıyor.

ICARDİ'NİN BU SEZONKİ PERFORMANSI

Galatasaray formasıyla 13 resmi maça çıkan Mauro Icardi, bu karşılaşmalarda 9 gol atıp 6 asistlik performans gösterdi.

30 yaşındaki golcü futbolcunun adı Serie A kulüplerinden Roma, Inter ve Milan'la anılmaya devam ediyor.