Alınan haberlere göre piyasası yüksek 3 menajer, Torreira, Boey, Icardi ve Nelsson'u Avrupa'ya satmak için elinden geleni yapıyor. Devamlı futbolculara kulüplerden gelen "İlgi kağıdı" belgesini paylaşıyorlar.

Zeki Uzundurukan: "Galatasaray'ın 2 futbolcusuna teklif var" Zeki Uzundurukan: "Galatasaray'ın 2 futbolcusuna teklif var"

İsmi bilinmeyen o menajerler, Galatasaray'ın bu futbolcularına: "Deprem bölgesinde futbol oynamak sizin adınıza verimli olmaz. Sezon sonunda gelen tekliflere yüz çevirmeyin. Kendinizi kanıtladınız. Avrupa sizi adınıza biçilmiş kaftan!" mesajı verdiler.

MENAJERLERİN İKİSİ İSPANYOL

Bu arada Galatasaray'ın yıldız oyuncularına mesajlar gönderen menajerlerden ikisinin İspanyol vatandaşı oldukları ortaya çıktı.

MERTENS TAKIMDA KALACAK

Galatasaray'da sezon başında 1+1 yıllık sözleşmeye imza atan Dries Mertens'in opsiyonu 25 maça ilk 11 başlamasına bağlı. Şu ana kadar 19 maça ilk 11'de çıkan tecrübeli oyuncu için opsiyon sorunu söz konusu değil.

Teknik direktör Okan Buruk'un bankosu olan Belçikalı 10 numara, kariyerine 1 sezon daha sarı-kırmızılı kulüpte devam edecek. Napoli'den bonservisini alarak gelen Mertens'e 1.1 milyon Euro imza parası ödenmişti. 35 yaşındaki yıldız oyuncuya önümüzdeki sezon sadece 2.9 milyon Euro garanti para verilecek.

(Fotospor)