Kopenhag, Sparta Prag ve Fenerbahçe maçları gibi kritik müsabakalara çıkardığı kadro ve oyuncu tercihleriyle Okan Buruk'a eleştiri okları çevrildi.

Sarı-kırmızılı yönetim, 50 yaşındaki teknik adamla yola devam etmek istiyor. Bununla birlikte kendisine yardımcı olması adına sürpriz bir isim gündeme geldi.

"HASAN ŞAŞ OLSA BÖYLE OLUR MUYDU?"

Galatasaray'ın eski yardımcı antrenörü Hasan Şaş'ın ismi Florya'da yükselmeye başladı. Bazı yetkililer derbide çıkan olaylarla ilgili 'Hasan Şaş olsa böyle olur muydu?' ifadelerini de kullanmaya başladılar.

Galatasaray'a 27 gole katkı yapan Brezilyalı orta saha Galatasaray'a 27 gole katkı yapan Brezilyalı orta saha

Hırslı karakteri, mücadele gücü yüksek tavırlarıyla 47 yaşındaki futbol adamının önümüzdeki sezon teknik ekibe dinamizm katacağı iddia ediliyor.

TERİM PİŞMAN OLDU

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Şaş'la 4 yıl görev aldı. Bu süreçte 4 lig şampiyonluğu yaşadı. Yollarını ayırdıktan sonra 2 sezonu Sarı-kırmızılılarda kupasız tamamladı. Panathinaikos'a diğer yardımcısı Levent Şahin'i de götürdü ancak Şaş yine ekipte yer almadı. 70 yaşındaki deneyimli hoca yine başarısız oldu. Terim'in yakın çevresinden gelen bilgilere göre Hasan Şaş'la yollarını ayırdığı için pişman olduğu iddia ediliyor.