Elias Jelert transferinde Johan Elmander detayı Elias Jelert transferinde Johan Elmander detayı

Tabiri caize 25 Mayıs Cumartesi ve 26 Mayıs Pazar günü Sarı-kırmızılı kulübün kader ekseriyeti belli olacak.

KIRAÇ, POLAT'IN DEMEÇLERİNE TAKILDI

Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı İnan Kıraç, Fenerbahçe derbisinden sonra kameralar karşısına geçen Adnan Polat'ın verdiği demeçleri doğru bulmadı. Kıraç, Polat'tan önce mevcut Galatasaray yönetiminin kamuoyu ve taraftar karşısına çıkmasının daha doğru olacağını Dursun Özbek ve ekibine bildirdi.

Gelen iddialara göre İnan Kıraç, Polat'ın Futbol Takımı ve Florya projesiyle ilgili sarf ettiği sözlere de katılmıyor. 87 yaşındaki iş adamı, bu tip konuların kulüp mahremiyeti içerisinde konuşulması gerektiğine inanıyor.

2011'DEN BERİ KÜSLER

Adnan Polat, 2011'deki Yıllık Olağan Mali Genel Kurul'da ibra edilmeyerek Galatasaray Kulübünün ibra edilmeyen ilk Başkanı olarak tarihe geçti. Polat, o günden beri İnan Kıraç'a çok kırgın. Çünkü Belçika'dan Galatasaray'a Başkan olması için getirdiği Ünal Aysal'ın Galatasaray Lisesi'nin bir projesi olduğunu belirtiyordu.

Galatasaray Lisesi'nden mezun olmayan Adnan Polat ve ekibi daha sonra kendisi gibi Liseli olmayan Mustafa Cengiz'e desteklerde bulunmuştu. Cengiz'in vefatından sonra Burak Elmas'la herhangi bir bağ kurmadı. Elmas'ın ardından Dursun Özbek'in yanında olduğunu belirtti.

(Korner Sports)