Fotomaç'taki habere göre, Galatasaray'da yönetim değiştiği an Işıtan Gün'ün kulüp üyeliği de sona erecek. Burak Elmas'ın yolları ayırmak bir kenara, ısrarla koruduğu Işıtan Gün için genel kurulda hukukçu üye Begüm Özkan ağır ifadeler kullanmıştı.

Özkan, "Bilmem kaç sene önce yapıldı diyerek, o tweet'leri attığı zaman 35 yaşında olan bu sapkın zihniyetini görmezden gelebilirsiniz ama o ismi Galatasaray adı altında yönetici olarak tutamazsınız. Siz beni temsil etmiyorsunuz" sözlerini söyleyince kurulda büyük bir destek ve alkış kopmuştu. Gün'ün üstü o gece çizildi.

Burak Elmas'ın Işıtan Gün'ü yönetiminden çıkarmamasının Elmas'ın başkanlıktan olduğu da iddia ediliyor. Üyeler, Işıtan Gün'ün tweet'lerinin basit bir özürle geçiştirilebileceğini düşünmüyor.

ÖZGÜR IŞITAN GÜN KİMDİR?

1975 yılında dünyaya gelen Özgür Işıtan Gün, Kadıköy Anadolu Lisesi’nin ardından 1998 yılında Boğaziçi Üniversitesi ekonomi bölümünden, 2000 yılında ise City University of New York’ta uluslararası finans master bölümünden mezun oldu. ABD’de proje geliştirme ve proje finansmanı alanlarında çalıştıktan sonra 2006 yılında Türkiye’ye dönerek enerji sektöründe yatırımları olan Met Capital Partners şirketinde yönetici olarak çalıştı.

Işıtan Gün, 2013 yılında Galatasaray Spor Kulübü’nde Stratejik Planlama ve İş Geliştirmeden sorumlu İcra Kurulu olarak görev yaptı. Daha sonra kulüpte mali işlerden de sorumlu COO olarak görev alan Gün, 2016 yılından beri Fortuna Sittard’ın başkanlığı yapmaktadır.

Aziz Yıldırım'dan iddialı Galatasaray sözleri Aziz Yıldırım'dan iddialı Galatasaray sözleri

(Fotomaç)