Camianın önde gelen isimleri son günlerde sık sık bir araya gelerek Mart ayında gerçekleşecek kongrede nasıl bir tavır alınacağı yönünde fikir alışverişinde bulunuyor. Sosyal medyada aktif yer alan üyelerin ibrasızlık ve erken seçim baskısı ise artarak devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Fatih Terim'inismi başkan adayı olarak ortaya atılmıştı. Eski başkanlardan Dursun Özbek'in ciddi olarak hazırlıklara başladığı ve tekrar seçime girmeye hazırlandığı belirtiliyor.

Albayrak da kolları sıvadı

Merhum başkan Mustafa Cengiz döneminde 2. Başkanlık yapan Abdurrahim Albayrak'ın da liste hazırladığı ve Mart ayındaki karara göre şirketinde bir seçim ofisi kuracağı iddia ediliyor. Son Kayserispor maçında Nef Stadı'na gelen Albayrak, kaybedilen 2 puan nedeniyle Seyrantepe'den oldukça üzgün ayrılmıştı.

Yönetimin sportif çöküşü

Burak Elmas başkanlığındaki Galatasaray, futbolda lig tarihinin en kötü dönemlerinden birini yaşarken, sportif başarısızlık diğer şubelere de yansıdı.

Son 3 maçını kaybeden erkek basketbol takımı, play-off'ta saha avantajı anlamına gelen ilk 4'ten koptu ve 7. sıraya geriledi. Son 7 maçın 5'inden yenilgiyle ayrılan kadın basketbol takımı 9. sırada...

Voleybolda da durum basketboldan çok farklı değil. Filede erkekler 6. sırada yer alırken, kadınlar 5. sırada bulunuyor.

Futbolda ayrıca yeni pilot takım olan Niğde Anadolu, 2. Lig'de grubunda sonuncu ve küme düşmeye aday ilk takım konumunda.

(Fanatik)