Ümit Karan: "Yalanlarla insanları kandırmayın!" Ümit Karan: "Yalanlarla insanları kandırmayın!"

Galatasaray yönetimi, şimdi de gözü Aslantepe'ye çevirdi...

NEF Stadı ile Vadi İstanbul arasında bulunan arsanın Galatasaray'a tahsisi için çalışmalara start verildi. Başkan Dursun Özbek ve yönetimi, senelerdir bekleyen spor salonu projesini bu alanda hayata geçirmek istiyor. Stadın yanında salona ayrılan arazi ise yol genişletme gibi farklı alanlarda kullanılacak

Söz konusu arsa 65 dönümlük. Bu da Galatasaray'a ciddi bir hareket alanı açıyor. Salonun çok amaçlı şekilde dizayn edilmesi hedefleniyor.

GALATASARAY ASLANTEPE'DEN YÖNETİLECEK

İçinde basketbol ve voleybol sahasının yanı sıra bir de kapalı yüzme havuzu olacak. Böylece su sporlarına da ağırlık verilebilecek. Ayrıca bu bölgeye, kulüp binası da taşınacak. Proje tamamlandığında Sarı-kırmızılı kulüp, kelimenin tam anlamıyla Aslantepe'den yönetilecek.

DURSUN ÖZBEK'İN İBRA OYLAMASINDA ELİ KUVVETLENDİ

Galatasaray'ın yıllık olağan genel kurul toplantısı bu yıl 25 Mart tarihinde yapılacak.

Camiada son senelerdeki mali kongreler hep sıkıntılı geçti. Eski başkanlardan Adnan Polat, Mustafa Cengiz ve Burak Elmas yapılan genel kurullarda idari yönden ibrasızlıkla karşılaştı. Mevcut Başkan Dursun Özbek'in ise mali kongre herhangi bir sıkıntısı bulunmuyor. Haziran ayında seçimle göreve gelen Özbek, verdiği vaatlerin hepsini tek tek yerine getirdi. Özbek ve kurmaylarının ibra oylamasından tam destekle ayrılması bekleniyor.