Ancak Sarı-kırmızılı kulüp, iki futbolcusundan da tam anlamıyla kurtulamadı...

AANHOLT'UN 150 BİN EURO'LUK MAAŞI GALATASARAY'DAN

PSV'ye kiralanan Van Anholt için Galatasaray, kiralama bedeli almadı. Aslan, Van Aanholt’un 900 bin euro’luk ikinci yarı maaşının 150 bin Euro’sunu ödemeye devam edecek. 750 bin Euro’sunu Hollanda ekibi karşılayacak.

Profesyonel kariyerinde 426 maça çıkan Van Aanholt, toplamda 35 gol ve 34 asist yaparken 19 kez de Hollanda Milli Takımı'nın formasını giydi.

Van Aanholt, Borussia Dortmund'dan Thorgan Hazard ve FC Emmen'den transfer edilen ve Jeremy Antonisse'nin ardından PSV'nin ara transfer dönemindeki üçüncü transferi oldu.

Galatasaray'a Hannover'den bir transfer daha! Galatasaray'a Hannover'den bir transfer daha!

SEFEROVİC PAHALIYA PATLADI

Sezon başında ödenen 1 milyon Euro’luk kiralama bedeli havaya uçtu. Celta Vigo, Isviçreli golcünün 1.15 milyon Euro’luk maaşının sadece 500 bn Euro’sunu karşılayacak. Galatasaray ise 615 bin Euro’sunu ödemeye devam edecek.

La Liga ekibi, Galatasaray’ın aksine Seferovic’in sözleşmesine satın alma maddesi koydurmadı. Galatasaray’la yapılan sözleşmede 2.5 milyon Euro’luk opsiyon vardı.

SEFEROVIC'TEN VEDA MESAJI

"Futbolda olaylar çok hızlı değişebiliyor. Beni ve ailemi çok sıcak karşılayan Galatasaray'ın inanılmaz taraftarına teşekkür ediyorum. Galatasaray'a ve takım arkadaşlarıma sezonun geri kalanı için başarıla dilerim."