Fenerbahçe, bu maçtan sonra Süper Lig'de haftayı BAY geçecek.

SEZON BAŞINDA İZİNLER SAĞLANDI

Bu sezon Avrupa kupalarında mücadele eden kulüplerin başkanları, sezon başındaki Kulüpler Birliği toplantısında herhangi bir Türk takımının Son 16'ya kalması durumunda o haftayı BAY geçmesi ve önümüzdeki Avrupa maçına dinlenerek çıkması istendi bu talebe başta Galatasaray olmak üzere diğer takımlardan onay geldi. Böylece karar oy birliğiyle alınmış oldu.

Bilindiği üzere Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nin maç takvimleri Ağustos ayındaki kura çekiminden önce kulüplere bildiriliyor.

TFF SORUN ETMEDİ

Tanju Çolak: "74 maça çıkmış, aldığı para helal olsun..." Tanju Çolak: "74 maça çıkmış, aldığı para helal olsun..."

Kulüpler Birliği'nde yer alan takımların oy birliğine gitmesi TFF tarafından engel teşkil etmedi. Büyükekşi'nin talimatıyla fikstür bu şekilde onaylandı.

SEVİLLA - FENERBAHÇE MAÇLARI NE ZAMAN?

Sarı-lacivertlilerin Avrupa Ligi son 16 turundaki maçları 9 Mart ve 16 Mart tarihlerinde oynanacak.

İlk karşılaşma Ramon Sanchez Pizjuan'da saat 23.00'de başlayacak. Rövanş karşılaşması ise Kadıköy'de saat 20.45'te oynanacak.

GEÇEN SENE GALATASARAY FAYDALANAMADI

Galatasaray, geçen sezon Barcelona maçından önce Pazartesi günü oynanacak Beşiktaş maçının ertelenmesini talep etti. TFF, kararı Beşiktaş'a bıraktı. Siyah-beyazlılardan onay çıkmayınca maç oynandı ve Galatasaray derbiden 2 gün sonra evinde Barcelona'yı ağırladı.