Galatasaray Sportif A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Kırmızı Radyospor'da Özgür Sancar'ın programına katılarak flaş açıklamalarda bulundu. Kırmızı, "Şartlar oluşursa Cristiano Ronaldo Körfez ülkelerine yerine Galatasaray'a gelmek istiyor" ifadesini kullandı.

SUUDİ ARABİSTAN İDDİASI

Dünya Kupası öncesi öncesi Ronaldo, kulüp ve teknik direktör Erik ten Hag hakkında yaptığı açıklamalar nedeniyle Manchester United tarafından kadro dışı bırakıldı. İspanyol basını, Cristiano Ronaldo'nun 1 Ocak'tan itibaren Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al-Nassr forması giyeceğini iddia etti.

"O RAKAMLARI VEREMEYİZ"

Özgür Sancar'ın yayınına bağlanan Galatasaray Sportif AŞ üyesi Nihat Kırmızı, Ronaldo ile sözkonusu haberin sorulması üzerine flaş açıklamalar yaptı. Kırmızı, "Galatasaray'a herkes gelmek ister. Arap kulüplerinde çok büyük rakamlar konuşuluyor. Onları veremeyiz ama çok daha düşük bütçelerle de olsa birçok futbolcu Türkiye'de birinci takım olarak Galatasaray'ı seçiyor" dedi.

"HER ŞEY OLABİLİR"

Kırmızı, konuşmasına şöyle devam etti; "Gönlümüzde tabii ki Cristiano Ronaldo gibi bir futbolcuyu taraftarlarımıza seyrettirmek var ama transferin gerçekleşmesi çok kolay değil. Ronaldo'ya Avrupa'dan ve Körfez ülkelerinden gelen çok daha büyük teklifler var. Arada çok büyük farklar var Kolay değil ama her şey olabilir."

ERDEN TİMUR'UN AÇIKLAMASINI HATIRLATTI

Erden Timur'un "Hayal edilemeyecek isimle görüşüyoruz" açıklamasını hatırlatan Kırmızı, "Erden Bey'in söyledikleri doğru. Gönlümüzde her zaman Galatasaray taraftarına en iyisini izletmek var. Bugün ilgimiz olmaz yarın bambaşka şeyler olabilir. Bugün ilgimiz olur yarın çok daha iyisiyle başka şeyler olur" diye konuştu.

Galatasaray'dan 2 gazeteciye suç duyurusu Galatasaray'dan 2 gazeteciye suç duyurusu

"GALATASARAY'DA OYNAMAYI İSTER"

Galatasaray AŞ yöneticisi konuşmasına şöyle devam etti: "Erken konuşmak transfere zarar verebilir. Ronaldo transferi çok zor. Bence şartlar oluşursa Ronaldo da Körfez ülkelerinden birinde oynamaktansa Galatasaray'da oynamayı ister.

KATAR İDDİALARINI YALANLADI

Ronaldo ile röportaj yapan gazeteci Piers Morgan, efsane ismin Al-Nassr ile anlaştığı yönündeki iddiaları yalanladı.

(Sporx)