Ronaldo'nun hangi takıma gideceği merak konusu olurken, Erden Timur'un 2 gün önce Paris'te Jorge Mendes'le buluşması Galatasaray iddialarını iyiden iyiye alevlendirdi.

ÖNCE İSPANYOLLAR YAZDI

Katalan Sport gazetesi haftalar önceki bir haberinde "Son birkaç saat içinde G.Saray, Ronaldo ile temasa geçti. Portekizli reddetti. Çünkü Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyor'' diye yazmıştı.

'ACABA G.SARAY'A GELİR Mİ?'

Erden Timur'dan Fenerbahçe'ye sert cevap! Erden Timur'dan Fenerbahçe'ye sert cevap!

CEO Erden Timur, Icardi için gittiği Paris'te Ronaldo'nun menajeri Jorge Mendes'le de bir araya geldi. Timur, "Ronaldo'ya teklif yapsak gelir mi?" diye sordu. Mendes "Şampiyonlar Ligi'nde olsaydınız her şey daha kolay olurdu" yanıtını verdi.

LİZBON'DA KRİTİK BULUŞMA

G.Saraylı bir yetkili, 17 Kasım'da Lizbon'da oynanan Portekiz-Nijerya hazırlık maçını Ronaldo'nun menajeri Jorge Mendes'le birlikte izledi. Galatasaraylı yetkili Ronaldo için bir kez daha nabız yokladı.

'ÇOK PARA VEREMEYİZ AMA...'

Erden Timur, Mendes'le yaptığı son görüşmede ise "Biz Körfez ülkeleri gibi Ronaldo'ya olağanüstü paralar veremeyiz. Ama G.Saray, Ronaldo'nun futbol heyecanını dünyada en üst düzeyde yaşayacağı birkaç kulüpten biri" dedi.

İŞTE ADIM ADIM RONALDO HAREKATI

1 - Katalan Sport Gazetesi: G.Saray Ronaldo ile temasa geçti.

2 - Erden Timur, Ronaldo'nun menajeri Jorge Mendes'le görüştü.

3 - Portekiz-Nijerya hazırlık maçında G.Saraylı bir yetkili Mendes'le bir araya geldi.

4 - Eski başkan Adnan Polat: Erden Timur, Ronaldo'yu ikna edebilir.

5 - Al Nassr transferi yattı. Şimdi Ronaldo için G.Saray ile Arsenal karşı karşıya.

(Sporx)