Roberto Mancini'den Antonio Conte'ye Galatasaray uyarısı Roberto Mancini'den Antonio Conte'ye Galatasaray uyarısı

Özat'ın Galatasaray - Başakşehir maçıyla ilgili değerlendirmeleri şöyle...

"FLORYA'DAN İÇERİ SOKMAZLAR"

"Bunlar Fenerbahçe'ye gelir, en büyük Fenerbahçeli olur, Galatasaray'a gider en büyük Galatasaraylı olur. Allah'ın da bir planı vardır. 'Çok büyük sözler ettim ama 'Asla Galatasaray'ı çalıştırmam' demem' dedi. Galatasaray, bunu bırak kulüpten içeri sokmayı Florya'dan içeri sokmaz. Hatta tesisi bırak, Florya'ya sokmaz. Bunu unutmayın."  ifadelerini kullandı.

"İNANILIR GİBİ DEĞİL"

Galatasaray, Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş ve Adekugbe ile şampiyon olacak. İnanılır gibi değil. Bir şey itiraf edeyim. BEn Nelsson'un da büyük takım oyuncusu olduğuna inanmıyorum. Sacha Boey'in içinden gerçekten Alexander Arnold çıktı. Sacha Boey dışında hiçbirinin büyük takım savunmacısı gibi oynadığını düşünmüyorum."

"JORGE JESUS BUNLARI VALLAHİ BİLLAHİ ALMAZ"

"Jorge Jesus'a sorsan Galatasaray'dan bunları vallahi billahi almaz. Vallahi billahi ben de almam. Şenol Güneş de almaz. Bu oyuncular varken Galatasaray, şampiyonluğa gidiyor. İnanılır gibi değil."

"ICARDI VE MERTENS'İ TARTIŞMASIZ ALIRIM"

"Galatasaray'dan Icardi ve Mertens'i tartışmasız alırım. 3. olarak ise Torreira ya da Kerem Aktürkoğlu'dan birini alırım." ifadelerini kullandı.