İtalyan kulüplerinin 10-12 milyon euro civarında bir rakamı gözden çıkardığı 27 yaşındaki Uruguaylı futbolcu için Galatasaray’ın kesinlikle bırakmaya niyeti olmadığı belirtildi.

EN AZ 15 MİLYON EURO

3 sene daha kontratı bulunan yıldız oyuncunun, kendisi gitmek istemesi halinde ise en az 15 milyon euroluk bir bonservis rakamının belirleneceği bildirildi.

AİLE FAKTÖRÜ

Galatasaray’da, kaybedilen maçlar da dahil olmak üzere takımın en çalışkan ismi olarak dikkat çeken Torreira, bir dönem özel hayatında yaşadığı sorunlar nedeniyle mutsuzdu. Uruguaylı futbolcu toparlanırken, ailesinin de son dönemde İstanbul’a gelmesiyle iyice sahaya odaklandı.

Ersin Düzen: "Galatasaray'da olsa 2 kere başkan değişirdi!" Ersin Düzen: "Galatasaray'da olsa 2 kere başkan değişirdi!"

TAKIMDA SEVİLEN BİR İSİM

Galatasaray’ın son dönemdeki en çalışkan ismi olarak dikkat çeken Torreira, aynı zamanda takım arkadaşları tarafından da çok sevilen bir isim.

GALATASARAY PERFORMANSI

Galatasaray'ın sezon başında Arsenal'den 6 milyon euroya bonservisini aldığı Lucas Torreira, bu sezon Okan Buruk'un vazgeçilmezi oldu. Uruguaylı futbolcu tüm kulvarlarda çıktığı 30 karşılaşmada 2 bin 223 dakika süre alırken 1 asist katkısında bulundu. Torreira özellikle orta sahadaki mücadeleci oyunuyla taraftarların sevgilisi haline geldi.

(Milliyet)