FUTBOL

Gelecek teknik direktöre rapor hazırladı

Abone Ol

Kalsa da gitse de, bu raporu hem yeni yönetime, hem de yeni teknik direktöre bırakacak.

Terim’in bu raporunda çok fazla konuya dikkat çektiği ortaya çıktı.

* TFF ve MHK ile TFF’ye bağlı diğer kurullar Galatasaray aleyhine çalışıyor. TFF ve kurullarında daha etkili olunmalı.

* Kulüpler Birliği’nde Galatasaray aleyhine Fenerbahçe lehine bir oluşum yaşanıyor. Kulüpler Birliği’nin etkinliği ortadan kaldırılmalı. Mümkünse çekilme sağlanmalı.

* Özellikle Fenerbahçe, Anadolu kulüpleri üzerinde baskı kurmaya ve onlarla ticari ilişkiler sayesinde yönlendirici olmaya çalışıyor. Bu engellenmeli.

* Fenerbahçe özellikle bizim transfer listesindeki oyuncular üzerinde çalışmalar yapıyor. İstediğimiz her oyuncuya teklif gönderip, işimizi bozmaya başılıyor.

* Emre Akbaba’nın sözleşmesini uzatın. Çok farklı özellikleri olan bir oyuncu. Muhammed, Halil, Gedson ve Onyekuru’nun bonservislerini alın.

* Arda Turan ve Ryan Donk gibi oyuncular takımımızın bağlayıcı güçleri. Onlara yeni sözleşmeler verirken saygı gösterin.

* Falcao gibi kariyerli oyuncuları getirerek onlara emeklilik maaşı bağlamayın. Kariyerli oyuncuların bize faydası olmuyor.

* Birbirleri arasında grup oluşturacak, oluşturabilecek potansiyeli olan futbolculardan uzak durun. Bunun sıkıntısını çok yaşadık.

*Galatasaray teknik direktörü olarak Türk hakemler sizin üzerinizden her zaman mesaj vermeye çalışacak. Buna imkan vermeyin.

(Sabah)

Abone Ol