RTÜK'ten kadına şiddet görüntülerine yer veren Kızılcık Şerbeti dizisi hakkında inceleme kararı çıktı. Diziye uyarı veya para cezası verilmesi gündemde.

Dizinin başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Müjde Uzman, Doğukan Güngör ve Settar Tanrıögen'in yer aldığı dizide zorla evlendirme, şiddet, dayak ve gerdek gecesi sahneleri büyük tepki toplamıştı.

18.BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Nursema’nın imam nikahının sonlandırılması adına hamleleri öğrenen Abdullah, Alev’le görüştükten sonra Nursema ve İbrahim’in resmi nikah işlemlerini hızlandırmak adına işlemlere başlar. Kıvılcım ve Ömer yakın arkadaşlığına büyük tepki veren Doğa’nın annesine karşı bir türlü fikirlerinin değişmemesine karşılık Ömer devreye girer, ama onun konuşmaları da Doğa’nın fikir değiştirmesi adına yeterli olmaz. Kıvılcım’ın okul hayatında yaşayacağı bir hadise Doğa’yı yeniden kendisine getirecek, annesinin ölümle karşı karşıya gelmesiyle yaptığı yanlıştan vazgeçecektir. Evde bulunan Çocuk odasının duvar kağıtları nedeniyle yaşanılan kavga için kendini affettirmek isteyen Pembe’nin bu konuyla girişimi yine bir netice vermeyecektir. Nilay işsiz güçsüz abisine iş bulmak adına çabalayacak, bunun sonucunda İhsan, Abdullah’ın şoförlüğüne başlayacaktır. Ömer’in evlilik konusunu ağırdan alıyor hissine kapılan Kıvılcım, Ömer’in yapacağı ufak bir sürprizle çok mutlu olacaktır. Nursema’dan ümidini kesen Umut, onun resmi nikahını öğrenince iyice öfkelenecek, bir delilik yapmasını Alev müsade etmeyecektir. Böylece Nursema’ya resmi nikah kıyılacak fakat bu nikahta hayır olmayacağı ilk geceden ortaya çıkacaktır.

KIZILCIK ŞERBETİ OYUNCULARI

Barış Kılıç (Ömer Ünal)

Evrim Alasya (Kıvılcım Arslan)

Settar Tanrıögen (Abdullah Ünal)

Sıla Türkoğlu (Doğa Korkmaz)

Sibel Taşçıoğlu (Pembe Ünal)

Doğukan Güngör (Fatih Ünal)

Müjde Uzman (Alev Arslan)

Hadise Galatasaraylı yıldıza aşık oldu: "Aynı dili..." Hadise Galatasaraylı yıldıza aşık oldu: "Aynı dili..."

KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Kızılcık Şerbeti'nin 19.Bölümü 17 Mart Cuma günü saat 20:00'de SHOW TV ekranlarında yayınlanmaya devam edecek.