İşte Nicolo Zaniolo'nun yeni Türk sevgilisi İşte Nicolo Zaniolo'nun yeni Türk sevgilisi

 Güldür Güldür programı ile ekranlara gelen ve canlandırdığı karakterlerle ekran başındaki herkesi kendisine hayran bırakan Ecem Erkek oyunculuğuyla konuşulmaya devam ediyor. Kadın komedyenler arasında lanse edilmeye başlamasının ardından komedi alanında bir iddiasının olmadığını ve komedyen olarak kendisini görmediğini belirtmişti.

Ecem Erkek’in yeni sezonda nasıl bir proje ile ekranlara geleceği merak ediliyordu. Ünlü oyuncunun merakla beklenen projesi de belli oldu. Yeni sezonda ekranlara gelecek Güzel Günler isimli bir dizinin kadrosuna katıldığı öğrenildi.

Hayalleri Gerçek Oldu!

Ecem Erkek Güldür Güldür programı ile ünlü olmuş ve büyük bir hayran kitlesine kavuşmuştu. Özellikle oynadığı skeçlerle birlikte komedi alanındaki başarısını bir kez daha kanıtlamıştı. Ecem Erkek yeni bir projeyle ekranlara gelmek istediğini ve farklı bir iş yapmak istediğini her fırsatta dile getiriyordu. Şimdilerde istediği oldu ve yeni sezonda yeni bir dizi için anlaşma imzaladı. Daha önce Exxen dijital içerik platformunda Aşk Kumardır isimli yapımda rol almış ve sevenleri tarafından büyük ilgiyle karşılanmıştı. Yeni dizisinde Binnur Kaya ile aynı projede olacağını öğrenen ecem Erkek büyük mutluluk yaşadı. En sevdiği ve birlikte rol almak istediği oyunculardan olan Binnur Kaya ile aynı projede olacağını öğrenmesinin ardından büyük heyecan yaşadığı belirlendi.

Ecem Erkek’in Yeni Projesinin Detayları Belli Oldu!

Sosyal medya hesabından yeni projesi hakkında açıklamalarda bulunan Ecem Erkek, kariyeri için bir adım atacağını belirtti. Uzun zamandır sevdiği oyuncu Binnur Kaya ile aynı projede yer almayı hayal ettiğini söyleyen ünlü oyuncunun hayali gerçek oldu. Binnur Kaya daha önce de Yabancı Damat, Avrupa Yakası, Aramızda Kalsın gibi komedi dizilerinde yer almıştı. Son olarak farklı bir iş yapan Binnur Kaya Kırmızı Oda dizisi ile yine adından söz ettirmeyi başardı.