Daha önce 2010-2011 sezonunda Zapata, Stancu, Culio transferlerinde başrol oynayan bu ikili için iki başkan adayının da ortak bir kararı var...

Zeki Uzundurukan: "Galatasaray'ın 2 futbolcusuna teklif var" Zeki Uzundurukan: "Galatasaray'ın 2 futbolcusuna teklif var"

Hagi, Popescu ve Becali kardeşlerin önerdiği futbolcular transfer edilmeyecek. Hatta deneme amaçlı bile olsa Florya'dan içeri alınmayacak.,

HESAP VEREMEYİZ

Hamamcıoğlu ve Öztürk, Rumen futbolcuların Galatasaray'a transfer olmasından büyük endişe duyuyor. Adnan Polat ve Burak Elmas'a Divan Kurulu'nda oldukça sert yorumlar yapılmıştı.

HAMAMCIOĞLU: "TORRENT'LE ÇALIŞMAYACAĞIZ DEMEDİM"

"Ben Torrent'le çalışmayacağız demedim, sadece şunu söyledim; antrenör seçiminde bizzat bulunmam, vizyon bakımından yönetimdeki arkadaşlarımla profesyonel ekibin verdiği doneleri değerlendireceğiz. İkincisi Torrent Galatasaray'ın sözleşmeli teknik direktörüdür. Ne Galatasaray'ın ne de Torrent'in imajına zarar verecek bir şey yapmayız. Bundan Sayın Torrent ve ekibi dahil herkes emin olmalı. Sözleşmeyi görmedik, iptal şartları nedir, Torrent'in vereceği rapor nedir... Orta ve uzun vadeli planlarımızda yok dedik, bunun da arkasındayım."

"YENİDEN DERWALL DÖNEMİ"

Bizim hayalimiz Galatasaray'da yeniden bir Jupp Derwall dönemi başlatmak. Altyapısıyla, vizyonuyla, geleceği hazırlayarak. Türk futbolu yıllardır Derwall ve Piontek'in mirasını yemektedir. Hem çalıştırıcılar bakımından hem futbol vizyonu bakımından. Yarışmacı ruhumuzu, altyapımızdan arkadaşlarımızı o sayede kazandık. Bugün yurt dışında yetişen o ekibin özelliklerini almış birçok oyuncumuz var, hocalarımız var. Derwall ilk geldiğinde ben bu sahalarda idman yapmam dedi, çim olsun sahalar dedi, öyle UEFA Kupası geldi.

METİN ÖZTÜRK: "ANLAŞMAZSA ALTYAPIYI ÇALIŞTIRIR"

Başkan adayı Metin Öztürk, Torrent ile ilgili "Hoca ile bir şekilde anlaşırsın. Yok hoca anlaşmak istemiyorsa altyapının başına koyarsın hocayı, altyapıyı çalıştırır." dedi.

Galatasaray Başkan adayı Metin Öztürk, Teknik Direktör Domenec Torrent'in geleceği ile ilgili konuştu. 'İspanyol çalıştırıcının 1.5 milyon euro tazminat sorunu nasıl çözülecek' sorusuna Öztürk, "Hoca ile bir şekilde anlaşırsın. Yok hoca anlaşmak istemiyorsa altyapının başına koyarsın hocayı, altyapıyı çalıştırır" yanıtını verdi.

(GsGazete)