Hüseyin Çalhanoğlu, Hakan Çalhanoğlu'nun İstanbul'da bir ev alacağını ve gelecekte İstanbul'da yaşamak istediğini söyleyerek Galatasaray taraftarını heyecanlandırdı.

* Hakan Almanya'da doğdu, aslında orada büyüdüğü için de onu kendi milletiymiş gibi seviyor ve saygı duyuyor. Takımlarına ve antrenörlerine minnettar, aynı zamanda olduğu gibi olmasına yardımcı olan Alman futboluna da minnettar. Kendini gerçekten Türk hissediyor çünkü böyle yetiştirildi. Her zaman kökenine öncelik verdi. Bu, aile olarak bizim için bir gurur kaynağı, ama tüm ulus için, özellikle de böylesine önemli bir maç öncesinde.

* Sürekli yurt dışında olmama ve İtalya'da yaşamaktan mutlu olmama rağmen, Hakan'ın yılın belli zamanlarında memleketim Bayburt'ta olur. Çok güçlü bir bağı var. Sezon biter bitmez başlamak için sabırsızlanıyor. Orada zamanını en çok yaptığımız spor dalı olan atlara binerek geçiriyor. Aynı zamanda Çoruh Nehri'nde ve çevresindeki balık tutmayı da çok seviyor. 

* Bir baba olarak onu burada, Inter gibi büyük bir takımın oyuncusu ve milli takımımızın kaptanı olarak görmekten gurur duyduğunu hayal bile edemezsiniz. Bu gerçekten de son kupayı kaldırarak tamamlamayı umduğumuz bir hayalin taçlandırılması. 

* Bayburt'ta yazın bir kez uyandık ve küçük Hakan evde değildi. Uzaklara kadar aradık ama bulamadık. Oğlum hayvanları çok severdi ve ancak bir süre sonra köy çobanına gittiğini öğrendik. Otlamasına yardım etmek istedi. Onları ağaçtan topladıkları meyveleri birlikte yerken gördük: Bu tatlı anı asla unutmayacağım.

İSTANBUL'DA EV SATIN ALIYOR

Ünal Aysal'dan Didier Drogba hamlesi! Anlaşma sağlandı... Ünal Aysal'dan Didier Drogba hamlesi! Anlaşma sağlandı...

* Hakan çok seviyor ve İstanbul'a da çok bağlı, öyle ki yılın boş zamanlarını orada geçiriyor ve orada gelecekte yaşamaya karar verebileceği bir ev satın alıyor. İstanbul sayısız güzellikleri olan bir dünya şehridir. Şehirdeki en sevdiği yer Boğaz olmaya devam ediyor, ancak Ayasofya'yı, Asya kıyısındaki Prens Adaları'nı, bir zamanlar Osmanlı padişahının ikametgahı olan Topkapı Sarayı'nı, Galata Kulesi'ni ve tabii ki Sultanahmet Camii'ni de seviyor.