Magazin gündeminin dillerden düşmeyen sevgili çifti Hande Erçel ve Hakan Sabancı artık basına daha yakın olmaya başladılar. Erçel, ilk olarak bu iddiaları sert bir dille yalanlamıştı.

Erçel, konuyla ilgili: 'Her sabah başka bir yeni bir iddiayla uyanıyorum. Hayatımda hiç kimse yok. Beni hayal dünyanızın çekmekten vazgeçin." ifadelerini kullanmıştı. Çok geçmeden Hakan Sabancı ve Hande Erçel el el görüntülendiler ve basına poz verdiler.

HANDE ERÇEL'İN HAKAN SABANCI'YLA SEVGİLİ OLMA ŞARTLARI

Çiftin aşklarına dair Gülşen Salt, çarpıcı bir iddiada bulundu. Erçel'in Sabancı'yla sevgili olması durumunda belirli şartların bulunduğunu ileri sürdü. İşte o ifadeler...

"Hakan Sabancı haftaları bırakın aylarca Hande Erçel'in peşinden koştu. Onun gittiği mekanlarda bulunuyor, onun arkadaş çevresinden Hande'ye mesajlar atıyor. Hande Erçel'i ikna etmesi hiç kolay olmadı. Uzun süre sürüklenerek peşinde koştu. Hande'nin 'Hayatımda kimse yok' dediği açıklamada yeni bir şeyler filizlenmiş fakat Hande, Hakan'dan çok emin olamadı. Masaya şartlarını ve isteklerini koydu. 'Ben öyle gizli kapaklı ilişkilere gelemem' dedi. Bildiğiniz üzere playboylar genelde mal kabul kapılarında kaçıp gidiyorlar. Bunların hepsine şahit olduk." şeklinde konuştu.

AİLEDE ONAY ÇIKTI MI?

Hakan Sabancı'nın Hande Erçel'le sevgili olmasına Sabancı Ailesi'nin onay vermediği iddia edilmişti. Ancak bu iddialar da asılsız çıktı. Ne Arzu Sabancı'nın ne de ailenin bir başka ferdinin ilişkiye müdahil olmadığı ve ikiliyi özgür bıraktıkları öğrenildi.

HANDE ERÇEL'DEN HAKAN SABANCI HAKKINDA İLK AÇIKLAMA

Geçtiğimiz günlerde havalimanında görüntülenen Hakan Sabancı - Hande Erçel çiftinden ilk açıklama geldi.

Erçel, basın mensuplarına kısa bir demeçte bulundu ve şu sözleri kullandı:

"Tatilimiz güzel geçiyor. Her şey çok güzel ilerliyor. Burada bulunduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum." dedi.

HANDE ERÇEL VE HAKAN SABANCI KAÇ YAŞINDA?

Hadise Galatasaraylı yıldıza aşık oldu: "Aynı dili..." Hadise Galatasaraylı yıldıza aşık oldu: "Aynı dili..."

29 yaşındaki Hande Erçel, Yay burçlu olduğu biliniyor.

32 yaşındaki Hakan Sabancı ise Kova burcuna sahip.