Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz gün "TFF’nin başındaki kişi devam etmek için her şeyi yapmaya hazır.” diyerek Servet Yardımcı’nın aday olacağını işaret etti.

Yardımcı’yı iki kulüp destekliyor. Beşiktaş ve Trabzonspor. Karşısındaki kulüp ise Fenerbahçe. Galatasaray’da işler karışık olduğu için tarafı net değil. Ancak 11 Haziran’da Sarı-kırmızılı kulüpte seçim olacağı için Burak Elmas’ın o tarihe kadar Koç’la yürümesi bekleniyor.

Wesley Sneijder: "Galatasaray hata yapmaz" Wesley Sneijder: "Galatasaray hata yapmaz"

YARDIMCI - HAMAMCIOĞLU GÖRÜŞMESİ KOÇ'U KIZDIRDI

Bu arada sürpriz görüşmeler devam ediyor. Gelen bilgilere göre Servet Yardımcı’nın kurmayları Galatasaray başkanlığı için iddialı aday Eşref Hamamcıoğlu ile dirsek teması kurdu. Beklediği desteği Hamamcıoğlu ve ekibinden almayı başardı.

Seçimi kazanması durumunda Eşref Hamamcıoğlu ve Ali Koç'un şimdiden birçok konuda karşı karşıya geleceği ortaya çıktı.

TFF SEÇİMLERİNDE SON DURUM

Henüz resmi olarak TFF Başkanlığına adaylığını gösteren isim olmadı. TFF kulislerinden aldığımız bilgiye göre yeni başkanın kulüplerle özdeşleşmiş bir isim olması istenmiyor. Medyaya yansıyan Servet Yardımcı-Göksel Gümüşdağ kamplaşma iddiaları da rahatsızlık yaratıyor. Vekaleten başkanlığı üstlenen Servet Yardımcı, Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi gibi isimlerin adı geçiyor. 

(Fotospor)