Ünlü yönetmen ve oyuncu Hamdi Alkan’ın kızı olarak tanınan Zeynep Alkan, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Genç kız daha önce Türkiye’de oyunculuk yapmış ve daha sonra yurt dışına çıkarak oyunculuk üzerine eğitim almıştı. Şimdilerde de yabancı erkek arkadaşı ile birlikte hayatını yurt dışında geçiren ancak zaman zaman Türkiye’ye de gelen Zeynep Alkan’ın yeni sezonda yeni bir projede oyunculuk yapıp yapmayacağı da merak ediliyor.

Zeynep Alkan İç Çamaşırını Gösterdi!

Sosyal medya paylaşımlarında da son derece cesur olduğu görülen Zeynep Alkan geçtiğimiz günlerde bir Youtube kanalına konuk olarak katıldı. Youtube programının formatı sorulan samimi ve cesur sorulara aynı şekilde yanıt vermekti. Bunu bilerek katılan Zeynep Alkan’ın oldukça cesur olması ve hatta iç çamaşırının rengini göstermesi büyük şaşkınlığa neden oldu.

İşte Nicolo Zaniolo'nun yeni Türk sevgilisi İşte Nicolo Zaniolo'nun yeni Türk sevgilisi

Youtube kanalında sorulan sorulara verilen yanıtlarla büyük şaşkınlık yaratan genç isim sosyal medyada da takipçilerini ikiye böldü. Bazı takipçileri samimi ve eğlenceli bulurken bazı takipçileri ise iç çamaşırını göstermesini abartı bulduklarını dile getirdiler. Program sırasında ne renk iç çamaşırı giydiği soruldu. Bu soruya ayağa kalkarak iç çamaşırını gösteren Zeynep Alkan büyük şaşkınlığa neden oldu. Bu sırada ‘Zaten bende hep bunu söylemek istiyordum’ diyerek esprili bir şekilde yanıt vermeyi de ihmal etmedi.

Sosyal Medyada Tepki Aldı!

Program sırasında üstünü de göstermesi istendi. Bunun üzerine üzerine bir şey giymediğini söyleyerek yine oldukça cesaretli bir yanıt verdi. BU anlar sosyal medyada yayılmaya başlayınca konu hakkında tartışmalar gündeme geldi. Takipçileri bu anları büyük bir keyifle izlerken bazı sosyal medya kullanıcıları yapılan açıklamaların ve tavrın son derece ayıp olduğunu belirttiler.