Kenan İmirzalıoğlu'ndan derbi yorumu: "Farklı olacak" Kenan İmirzalıoğlu'ndan derbi yorumu: "Farklı olacak"

Son zamanların e gözde oyuncularından Hande Erçel, projelerinin yanı sıra güzelliği ile de göz doldurmaya devam ediyor. Ünlü oyuncunun takipçi sayısı tüm dünya genelinde oldukça dikkat çekerken Hande Erçel, sosyal medya hesabını da aktif olarak kullanmaya devam ediyor.

Sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımlarla yürek hoplatmaya devam eden güzel oyuncunun son paylaşımı yine en çok konuşulanlar arasında girdi. Ev halini paylaşan Hande Erçel, derin göğüs dekolteli paylaşımı ile kısa sürede en çok konuşulanlar arasına girmeyi başardı.

Hande Erçel Özel Hayatıyla Gündeme Geliyor!

Hande Erçel Sen Çal Kapımı dizisinde tanıştığı rol arkadaşı Kerem Bürsin ile bir aşk yaşamıştı. İkilinin aşklarının uzun sürmesi evliliğe gideceği yönünde yorumlanmıştı. Ancak ikili sürpriz bir şekilde ayrıldı. Ayrılığın ardından Hande Erçel’in ismi oyuncu Kaan Yıldırım ile anılmaya başlandı. İkilinin aşkları ise sadece 3hafta sürdü. Güzel oyuncu önce aşk yaşadıklarını onayladı ancak sonrasında sadece arkadaş olduklarını ifade ederek aşk iddialarını yalanladı.

Hande Erçel Yeniden Ekranlara Dönecek!

Şimdilerde dinlenen ve tatilin tadını çıkarak Hande Erçel sosyal medya hesabı üzerinden de sık sık paylaşım yapmaya devam ediyor. Sevenleri ünlü oyuncunun yeni projesini büyük bir merakla beklemeye başladılar. Ünlü oyuncu bu süreçte ‘Birçok teklif geliyor. Bende içime sinen, sınırlarımı zorlayarak izleyiciyi de şaşırtacak bir proje bulmaya çalışıyorum. Bu dönemin uzun bir süreç olduğunun farkındayım. Dönmek için karar aşamasındayım’ ifadelerini kullanmıştı. Bu açıklamaların ardından sevenleri ünlü oyuncunun yeni sezonda ekranlarda olup olmayacağını merakla beklemeye başladılar. Güzel oyuncu bu sırada tatilin tadını çıkarırken güzelliğini ön plana çıkaran nefes kesen pozları ile birlikte beğeni ve yorum yağmuruna tutuluyor.