Lucas Torreira, Milano Linate Prime Havalimanı'ndan özel uçağa bindi. Lucas Torreira'nın yanında Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur ve sarı kırmızılı takımın eski futbolcularından Arda Turan da yer aldı. Erden Timur ve Arda Turan ikilisi Torreira ile birlikte Milano'dan Brüksel'e geçti. Burada Mertens de uçağa bindi.

Galatasaray'ın yeni transferlerini taşıyan uçak gece 02.00 sularında İstanbul'a indi.

İLK SÖZLER

Burada GSTV mikrofonlarına konuşan Lucas Torreira, "İstanbul'da olduğum için çok mutluyum. Galatasaray gibi büyük bir kulübe imza attığım için çok heyecanlıyım." dedi. 

Dries Mertens ise "Çok mutluyum ve çok heyecanlıyım. Torreira geldiği için de mutlu olun. Çok iyi bir futbolcudur." açıklamasını yaptı.

Belçikalı Mertens, daha sonra basın mensuplarına, "Taraftarlar inanılmaz. Bunu beklemiyordum. Harika bir atmosfer! Çılgınca. Çok güzel. Buraya özel hedefler için geldim. Galatasaray'da olduğum için çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

İki oyuncu taraftarla birlikte karşılıklı tezahüratlar yaptıktan sonra kendileri için getirilen özel araca binerek havalimanından ayrıldılar.

Galatasaray'dan 2 gazeteciye suç duyurusu Galatasaray'dan 2 gazeteciye suç duyurusu

(Fanatik)