Fransa medyasında yer alan haberlere göre, PSG, Icardi ile yollarını kesin olarak ayıracak. Teknik direktör Christophe Galtier geçtiğimiz günlerde verdiği demeçte, "Icardi yeni sezondaki kadro planlarımız arasında yer almıyor." demişti.

Fransız medyası, PSG'nin Arjantinli yıldız için 10 milyon Euro bonservis istediğini iddia etti. Bu fırsatı kaçırmak istemeyen Sarı-kırmızılı yönetim vakit kaybetmeden harekete geçti. Galatasaray, Icardi'nin bonservisini daha da düşük bir bedelle kulübe kazandırmanın planlarını yapıyor.

JUVENTUS İSE TAKASLA BİTİRMEK İSTİYOR

Icardi için bir başka iddia ise İtalyan basınını Calcionow'dan geldi. Arjantinli futbolcunun Juventus'un yeni sezon hedefleri arasında yer aldığı aktarıldı. İtalyan devi, bu transferi takas formülüyle bitirmek istiyor.

KEAN'A KARŞILIK ICARDI

La Gazzetta dello Sport'a göre son Roma maçında oyuna girdikten 40 saniye sonra kırmızı kart gören Moise Kean'in önümüzdeki sezon Torino ekibinde kalması beklenmiyor. İtalyan devi, Calcionow'ın haberine göre Kean'i eski takımı PSG'ye önererek Icardi transferini bitirmeyi istiyor.

GÖZLER PSG VE ICARDI'YE ÇEVRİLDİ

Gökhan Özoğuz Galatasaray'a iftira attı! Yalanı ortaya çıktı Gökhan Özoğuz Galatasaray'a iftira attı! Yalanı ortaya çıktı

Ligue 1 ekibinin Moise Kean'in yeniden transfer etmesinin nasıl yaklaşacağının geleceği adına belirleyeceği olacağı vurgulandı. Bunun yanı sıra Mauro Icardi'nin kararı da önem teşkil ediyor. Arjantinli oyuncunun  Galatasaray'da mutlu olması Sarı-Kırmızılıların elini güçlendirse de Juventus gibi güçlü bir İtalyan devi de göz ardı edilmiyor.