Hatayspor maçının ardından Galatasaray'ın İspanyol futbolcusu Juan Mata, taraftarların 3'lü isteğini kırmadı.

Kale arkasındaki tribünlere giden 34 yaşındaki futbolcu, taraftarlara 3'lü çektirdi. Daha sonra futbolcular galibiyet sevincini hep beraber yaşadı.

TAKIMIN FRENE BASMASINA SİNİRLENDİ

Sevince katılmayarak soyunma odasının yolunu tutan Mauro Icardi'nin 4-0'dan sonra takımın frene basmasına sinirlendiği öğrenildi.

TARAFTARI MEST ETTİ

Hırsı ve isteği nedeniyle sosyal medyada Galatasaraylı taraftarların övgü yağmuruna tuttuğu Arjantinli yıldızın bu nedenle direkt tünele doğru hareket ettiği kulübe yakın kaynaklar tarafından gelen haberler arasında.

Mario Balotelli'nin 7 yıl önceki Mauro Icardi sözleri Mario Balotelli'nin 7 yıl önceki Mauro Icardi sözleri

OKAN BURUK, ICARDİ HAKKINDA NE DEDİ?

Okan Buruk, Mauro Icardi'nin gol atamasa da çok iyi bir performans sergilediğini bildirdi. Buruk, Arjantinli golcünün maç sonrasında sevinçlere katılmadan doğrudan soyunma odasına gittiğiyle ilgili haberlerin hatırlatılması üzerine, "Çok net görmedim. Ben de sahada durmadan doğrudan kendi odama gittim. Bugünün en önemli karakterlerinden biri Icardi idi. İki golde çok net etki etti. Gol atmasa bile arkadaşlarına net pozisyon hazırlıyor ve takım için elinden gelen her şeyi yapıyor. Bugün de 90 dakika inanılmaz bir performans verdi." ifadelerini kullandı.

(Sporx)