Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi yerinde durmuyor... Simge Sağın'la yakın ilşkisi olan daha sonra Hadise'nin arkadaşlarıyla vakit geçiren Icardi için çıkan son iddia magazin gündeminin zirvesine oturacak...

Selin Ciğerci, Icardi'nin evinde görüldü

YouTube'dan "Bize Geçti mi?" programınının yorumcusu Yağmur Çevik, Simge'nin Icardi'nin binasında vakit geçirdiğini iddia etti.

Magazin muhabiri Çevik'in konuyla ilgili yaptığı demeçler şöyle:

"Icardi hakkında konuştu"

"Selin Ciğerci'nin sosyal medyada paylaştığı story'nin Mauro Icardi'nin kaldığı rezidans olduğu ortaya çıktı. Hatta bana bilgi veren kişiler, Ciğerci'nin Icardi hakkında konuştuğunu da söyledi." dedi.

"Selin Ciğerci'nin futbolculara ilgisi var"

"Selin'in futbolculara başka bir ilgisi var. İlk ünlü olduğu zamanlar Quaresma ile yakın sevgiliydi. Daha sonra Gökhan Çıra'yla sevgili oldu. O yüzden Icardi'yle sevgili olmasına şaşırdığımı söyleyemem." dedi.

"Kırmızı kalpli emoji paylaştı"

"Selin Ciğerci, bu story geçtikten 1 hafta sonra o gün çekildiği bir başka fotoğrafı Instagram'da kırmızı kalp emojisiyle paylaşıyor. Buradan şu anlam çıkabilir. 'Özledim', 'O anlar çok özeldi' gibi bir anlam çıkabilir."

"Simge Sağın'la 3-4 günlük ilişki"

"Icardi'nin Simge Sağın'la 3-4 günlük bir ilişkisi vardır. Bunu herkes biliyor. Icardi, Ronaldo gibi geniş takılan bir futbolcu. Icardi'nin çocukları var ancak kendisinden ödün vermiyor. Bunu biliyoruz." şeklinde konuştu.

"Hadise'nin yakın arkadaşlarıyla görüştü"

"Icardi'nin Hadise'yle yakın bir ilişkisi bulunmuyor. Ancak Hadise'nin yakın arkadaşlarıyla vakit geçiriyor. Hadise, Galatasaraylı olduğu için Galatasaray maçlarını locasında Mertens'in ailesiyle izliyor. Arkadaşları da Icardi'nin arkadaşları oldu." ifadelerini kullandı.

Selin Ciğerci, eski Galatasaraylı futbolcuyla sevgiliydi

Ünlü influencer Selin Ciğerci, bir dönem Galatasaray altyapısından yetişen Gökhan Çıra'yla yaklaşık 2 yıl sevgili kaldı. Daha sonra karşılıklı anlaşarak birlikteliğini sonlandırma kararı aldılar.

Sinan Engin: "Galatasaray kazanamaz, bu böyle gitmez!" Sinan Engin: "Galatasaray kazanamaz, bu böyle gitmez!"

Gökhan Çıra, daha sonra yaptığı açıklamalarda Fenerbahçeli olduğunu birkaç kez açıklamıştı. Galatasaray - Tuzlaspor maçından sonra da yaşanan tartışmalarda Muslera ve Fatih Terim'e yönelik çarpıcı sözleriyle gündeme gelmişti. Ciğerci, daha sonra Galatasaray camiası ve Fatih Terim'den özür dilemişti.

Ciğerci'nin Demet Akalın, Kerimcan Durmaz ve Fatih Ürek gibi ünlü isimlerin de yakın arkadaşı olduğu biliniyor.