İtalyan menajer Gardi, Icardi'nin geleceğinin önümüzdeki haftalarda netlik kazanacağını söyledi.

"ASLAN ICARDI'Yİ ELİNDE TUTABİLİR"

Transferin son gününde, yani 8 Eylül'de Galatasaray'a katılan Icardi'yi İstanbul'a getirmek için 3 ay uğraştıklarını belirten George Gardi, "Transfer sezonunun son gününde sözleşme imzalayabildik. Galatasaray'ın gelecek yıl Mauro Icardi'yi takımda tutma şansı var. Icardi'nin durumu PSG'ye bağlı, çünkü kulübüyle 1 yıllık kontratı var ama İstanbul'da mutlu ve milyonlar tarafından seviliyor. Bu da önemli elbette ama bir pazarlık yapılması da gerekiyor. Muhtemelen önümüzdeki birkaç hafta içerisinde durumu belli olacaktır. Icardi'nin Galatasaray'la anlaşması mümkün" dedi.

"BİZİM İÇİN BİR ŞANSTI"

Sarı-Kırmızılı formayla henüz beklentileri karşılayamayan Zaniolo hakkında da konuşan Gardi,"Zaniolo transferinde Avrupa'da transfer sezonu kapanana kadar bekledim ve kapanır kapanmaz çalışmalara başladım. Türkiye'de transfer sezonu hâlâ açıktı ve bu bizim için iyi bir şanstı. Zaniolo gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyordu. Bu transfer, sadece birkaç gün evvel İngiltere'den gelen teklifin neredeyse yarı fiyatına bitti. Bana göre gelecek sezon Zaniolo sadece Türkiye'de değil, Şampiyonlar Ligi'nde de yıldız olacak" ifadelerini kullandı.

"MERTENS ÇOK MUTLU OLDU"

Menajer Gardi, Mertens'in Galatasaray'a gelişiyle ilgili de şunları söyledi: "İstanbul, Napoli'den daha büyük bir şehir ama tutku olarak neredeyse eşit. Napoli ile sözleşme uzatma konusunda sorun vardı. Mertens yeni bir proje için çok heyecanlıydı ve Galatasaray'da daha önce yapamadığı lig şampiyonluğunu kazanmak istiyordu. Çok iyi bir sezon geçirdi ve sonunda şampiyonluk yaşadığı için de çok mutlu."

Ali Koç'a tepki: "Galatasaray'ın ekmeğine yağ sürmeyelim!" Ali Koç'a tepki: "Galatasaray'ın ekmeğine yağ sürmeyelim!"

(Fanatik)