Sezon başında kadroya katılan futbolcu, Süper Lig'e kötü bir başlangıç yapsa da kısa sürede form tutmayı başardı. Arjantinli yıldız, Galatasaray ile ilgili kararını verdi.

BAŞAKŞEHİR MAÇINA DAMGA VURDU

Özel hayatındaki sorunları çözüp tamamen sahaya odaklanan futbolcu son olarak Başakşehir maçına damga vurdu. 7-0 kazanılan karşılaşmada 1 gol, 2 asistlik performans sergileyen Arjantinli futbolcu, toplamda ise 4 gol, 3 asiste ulaştı.

MOURINHO'NUN DİKKATİNİ ÇEKTİ

Son 4 maçta 7 gollük katkı yapan Icardi'nin başarılı çıkışı Roma'yı çalıştıran ünlü teknik direktör Jose Mourinho'nun da dikkatini çekti. İtalyan basını, Serie A takımı Roma'nın Icardi'yle ciddi şekilde ilgilendiğini yazdı.

DEVRE ARASINDA YAKIN TAKİP

Yaz transfer döneminde Paulo Dybala ve Andrea Belotti'yi bonservissiz transfer eden Çizme ekibinin, ileri uçta bitiriciliği yüksek, komple forvet aradığı ve İcardi'nin tam olarak bu profile uyduğu yazıldı. İtalyan ekibinin hocası Mourinho'nun da bu doğrultuda İcardi'yi listesine eklediği ve devre arası için yıldız oyuncuyu kurmaylarına yakından takip ettireceği öne sürüldü.

"HİÇBİR YERE GİTMİYORUM"

Buna karşılık Galatasaray'da kendisini bulan 29 yaşındaki futbolcunun, sezonu tamamlamadan sarı-kırmızılı ekipten ayrılmayı düşünmediği ve yöneticilere, "İçiniz rahat olsun. Hiçbir yere gitmiyorum" dediği öğrenildi.

ERDEN TİMUR'UN HEDİYESİ

Galatasaray, Erden Timur'un başarılı girişimleri sonrasında Mauro İcardi'yi kadrosuna bedelsiz olarak katmayı başarmıştı. Yapılan anlaşma gereği Ajantinli yıldıza yıllık ücretinin sadece 750 bin euro'luk kısmı ödeniyor.

PSG İLE MASAYA OTURULACAK

Icardi'den oldukça memnun olan Galatasaray yönetiminin, PSG'yle 1 yıllık sözleşmesi kalan yıldız futbolcunun bonservisinin alınması için de Fransızlar ile masaya oturacağı da gelen haberler arasında...

GALATASARAY PERORMANSI

Felipe Melo'dan Fenerbahçe'ye Olympiakos göndermesi Felipe Melo'dan Fenerbahçe'ye Olympiakos göndermesi

Icardi bu sezon Süper Lig'de Galatasaray ile 6 maçta forma giydi. Mauro Icardi, takımının Süper Lig'de oynadığı son 4 karşılaşmada attığı 13 golün 7'sinde pay sahibi oldu. Arjantinli golcü, bu karşılaşmalarda 4 gol, 3 asist üretti.

İSTANBUL'DA MUTLU

Yıldız oyuncunun İstanbul'da mutlu olduğu belirtildi.

(Sabah)