Icardi, ABD medyasına göre, dünya çapında en çok takip edilenler (Instagramda 378 milyon takipçi) arasında yer alan 25 yaşındaki girişimci ve manken Kylie Jenner'ı takip etmeye başladı.

Kylie geçtiğimiz günlerde ünlü rapçi Travis Scott ile birlikteliğini noktalandırdığını duyurmuştu.

Icardi'nin ünlü ismi takip etmesinin altında yatan sebep araştırılıyor. Çıkan haberlere göre Icardi, Wanda'yı unutmak için Jenner'la yeni bir aşka yelken açmak istiyor.

Kylia Jenner kimdir?

Kylie Jenner Kaliforniya'nın Los Angeles şehrinde doğmuştur. Bruce ve Kris Jenner'ın kızıdır ve Kendall Jenner da kardeşidir.

Reha Kapsal'dan sert sözler: "Mertens'e bakıp utanırlar mı?" Reha Kapsal'dan sert sözler: "Mertens'e bakıp utanırlar mı?"

Jenner'ın anne tarafından üvey kardeşleriyse dünyaca ünlü Kardashian kardeşlerdir. Ayrıca baba tarafından da dört tane daha üvey kardeşi bulunmaktadır.

Bir iş insanı olan Kylie Jenner aynı zamanda modellik yapmaktadır. Televiyonda reality showlarına çıkan Kylie Jenner özellikle Amerika'da olmak üzere dünyanın pek çok ülkesinde tanınmış bir kişiliktir.

Kylie Jenner 10 Ağustos 1997 doğumludur.

Kylie Jenner Serveti Ne Kadar?

Kylie Jenner bir makyaj markası olan Kylie Cosmetics ve cilt bakım markası KylieScin markalarının kurucusu ve sahibi durumdadır. Forbes dergisine göre 2019 yılında açıklanana göre dünyanın en genç milyarderiydi.  Kylie Jenner'ın tahmin edilen serveti 1 milyar dolardır.