Azaphan, Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerden dolayı etkilen iller arasında yer alan Hatayspor'a destek çağrısında bulundu.

"Yeter ki Hatayspor yaşasın"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Galatasaraylı iş insanı Dinçer Azaphan, "Ülke olarak çok zor bir dönemden geçiyoruz. Deprem felaketinde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. İnşallah bir an önce bu kötü günleri hep birlikte aşarız. Artık renklerin takımların önemi yok, birlik olma zamanı. Bizler depremzede kardeşlerimize karşı maddi ve manevi yardımlarımızı esirgememeliyiz. Bu zor günleri birlik ve beraberlikle aşabiliriz. Keşke bu felaket olmasaydı, ben Fenerbahçeli olsaydım. Hatayspor çok zor durumda ve ligden çekildiler, gelecek sezon yetkililerle konuşup isim sponsoru da olabilirim. Yeter ki Hatayspor yaşasın" dedi.

"Devletimize sonuna kadar güveniyorum"

Deprem sonrası yağma olaylarına da değinen Azaphan, "Ne yazık ki bu kötü dönemi fırsat bilenler var. Hırsızlık ve yağma olayları arttı. Ben bu konuda devletimize sonuna kadar güveniyorum. Bu alçak insanlara gereken cezalar verilecektir" ifadelerini kullandı.

Dinçer Azaphan kimdir?

Dinçer Azaphan, Tunç Holding yönetim kurulu başkanıdır. İstanbul'da toplam 3 akaryakıt İstasyonuyla faaliyet gösteren Tunç Petrol'ün sahibidir.Dinçer Azaphan 2008 yılında cirosunun 80-90 milyon lira civarında olduğunu belirtmiştir. Tunç Petrol'lerin sahibi Dinçer Azaphan, babası Tuncay Azaphan Dinçer Azaphan'ın ablası ise Dilek Sarıkaya'dır.

Hatayspor ligden çekildi

Ümit Özat: "O hareketi Okan Buruk'a yapabilir misin?" Ümit Özat: "O hareketi Okan Buruk'a yapabilir misin?"

Deprem sebebiyle etkilenen şehirlerin takımları ligden çekildiler. Hatayspor da ligden çekilen takımlar arasında yer aldı. Türkiye Futbol Federasyonu, Hatayspor'un ligden çekildiğini, gelecek sezon yeniden Süper Lig'de devam edeceğini açıklamıştı.

(Radyospor)