FUTBOL

Igor Tudor eski Galatasaraylı futbolcuyla kavga etti

Bir dönem Galatasaray'ı çalıştıran Igor Tudor, Marsilya'da inişli-çıkışlı günler yaşıyor. Sezon başında topun ağzına gelen Hırvat hoca'nın takımı şu anda PSG'nin 8 puan gerisinde 2.sırada yer alıyor.

Abone Ol

Son olarak Rennes'i deplasmanda 1-0 mağlup eden Marsilya'da Igor Tudor, biraz olsun rahat nefes aldı. Önce Şampiyonlar Ligi grubunu 4.sırada bitiren, ardından kupada 2.Lig takımına elenen Fransız ekibinde Tudor, bu galibiyetle 2.sıradaki yerini sağlamlaştırdı.

Bu arada 44 yaşındaki teknik adamın kupadan elenilen Annecy maçından sonra soyunma odasında Galatasaray'ın eski genç yıldızı Bartuğ Elmaz'la tartışma yaşadı.

Şans bulamadığı için isyan etti

Fransa basınından GFC'nin haberine göre Bartuğ Elmaz, Marslya'nın yedek ağırlıklı çıktığı kupa maçında da süre alamayınca soyunma odasında hocasıyla tartışma yaşadı. Genç oyuncuyu vatandaşı Cengiz Ünder'in sakinleştirdiği öğrenildi.

Tudor, Türk oyunculara düşmanlık mı yapıyor?

Igor Tudor, sezon başındaki lig maçında Cengiz Ünder'le de tartışma yaşamıştı. Tudor, Cengiz'i oyuna aldıktan 20 dakika sonra kenara alınca sinirler gerilmiş Fransız ekibinin taraftarı, o karşılaşmada Cengiz Ünder'e destek vermişti.

"Tudor nasıl olsa gidecek..."

Milli futbolcumuz Cengiz Ünder, A Spor yorumcusu Levent Tüzemen'e yaptığı açıklamada "Sezon başında birçok yıldız futbolcuyla tartışma yaşadı. Ben burada kalacağım ama Tudor nasıl olsa buradan gidecek." demişti. 

Bartuğ Elmaz kimdir?

Bartuğ Elmaz 17 Şubat 2003 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Genç orta saha, 17 Kasım 2020'de Galatasaray'la ilk profesyonel sözleşmesini imzaladı. Sarı-kırmızılı formayla ilk profesyonel maçına 22 Aralık 2020'de Süper Lig'de Göztepe'yi 3-1 yendikleri maçta çıktı. 20 yaşındaki futbolcu, Türkiye U15 , U16 ve U17 formalarını giydi. Bartuğ Elmaz, Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Marsilya'yı 4-2 mağlup ettiği maçın son bölümde forma şansı bulmuştu.

Bartuğ Elmaz, bu sezon Marsilya'nın 5.Ligi'nde yer alan Rezerv Lig takımında forma şansı bulmaya başladı. Daha sonra A takıma yükseldi. Ligue 1 maçlarında süre bulamadı. Sadece 4 dakika kupa maçında şans buldu.

Abone Ol