Kendinizden daha hazır, daha güçlü takımlarla oynuyorsanız, hele hele maç dengede giderken gol kaçırma lüksünüz çok az oluyor. Benfica maçının kırılma anı bence Onyekuru’nun girdiği pozisyon. Bizim 1-0’ı bulmamız bambaşka bir oyun senaryosu yaşatabilirdi. Galatasaray’ın zaten oyundan çok düştüğü anlar hep yediği gollerden sonra oldu. Maçın başındaki Benfica’nın hücum presini zaman ilerledikçe kırdıktan sonra oyun istediğimiz gibi gidiyordu. Onyekuru ile pozisyonu da biz bulduk. Çok kötü bir hakem kararıyla karşılaştık. Benfica oyuncularının tepkisine göre penaltı çalan bir hakem bu seviyeye yakışmadı. Burada bizim taraftarımız da maalesef eksik kaldı. Poziyonun penaltı olmadığını en geç 2 dakika sonra herkes öğrenmiştir. Hakemin üzerinde baskı yapmak gerekiyordu ama yapamadık. 1-0’dan sonra koca bir yarı boşa geçti. İlk golü bulmak gerçekten çok önemli.

İki takım arasındaki en büyük fark; Biz çok fazla koşmaya çalıştık, kendimizi fazla yorduk. Onlar ise doğru pozisyon alarak ve daha diri kalarak bize üstünlük kurdular. Bizim top kayıplarımız da buna eklenince mağlup duruma düştükten sonra geri dönmek çok zor oldu. Skor avamtajını biz bulsaydık gücümüzü daha ekonomik kullanabilirdik. 0-0 ve 1-1 giden dönemlerdeki oyun iştahımızı yenik duruma düştüğümüz zamanlarda gösteremedik. Bu kadar efor sarfedip, bu kadar kötü goller yemek bunda etken olmuş olabilir. İstendiği gibi gitmeyen  maçlarda reaksiyon göremiyoruz. Trabzon maçında çok iyi oynayan Belhanda, NDiaye, Feghouli hatta Fernando bile bu tepkiyi Perşembe gecesi veremediler. Onyekuru zaten ilk geldiği zamanki Hasan Şaş gibi. Onyekuru’ya vereceksin bir top, tek başına oynasın! Kırılgan bir takım oluyor bir anda. Bu sefer iç sahada olmasına rağmen maç taraftar da takımı toplayamadı.

Galatasaray tarihinde yer alacak bir maç oynama şansı var Galatasaraylı oyuncuların. Deplasmanda 2-1’i çevirmek unutulmaz bir tur geçme olur. Çok zor ama futbolda bunun örnekleri var. Bu maçtan farklı olarak çok basit hatalar yapılmazsa, Dİagne’yi tehlikeli bölgede topla buluşturabilirsek neden olmasın? Diagne’nin de tabii kaleye vurması lazım. 2 tane vurabileceği top geldi, pas vermeyi tercih etti. Nedenini anlamadım. Yine konu dönüyor, dolaşıyor ilk gole geliyor. 1-0’ı bulmak çok önemli.