Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı olan iş adamıyla ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

SÜHEYL BATUM'U DESTEKLEDİ

İnan Kıraç'ın Galatasaray'da yapılan son Başkanlık seçimlerinde Süheyl Batum'u desteklediği öğrenildi. Listeleri vermek için kalan 48 saatte Ünal Aysal, Alp Yalman ve Fatih Terim'in avukatı Rezan Epözdemir bir araya getirildi. Birisinin aday olması planlanıyordu ancak üç isim de sıcak bakmayınca Süheyl Batum'un adı ön plana çıktı. Kıraç ve yakın çevresine göre liste güçlüydü eğer Başkan adayı da kuvvetli ve camiayı yakından bilen birisi olsaydı kazanma şansı yüksekti.

ETKİSİ AZALDI, YENİ LİDER: OCAKLI!

Kıraç'ın desteklediği adayın kaybetmesi Galatasaray camiasında artık ağırlığının azaldığını gösteriyor. İlerlemiş yaşı ve sağlık sorunlarından dolayı kongrelere katılamaması bunun en temel sebeplerinden birisi.

Liseli veya liseli olmayan üyeler, artık Ahmet Yüce Ocaklı'nın etrafında toplanıyor. Kendisi aktif şekilde Divan Kurullarına katılıyor ve iş hayatında da önemli işlere imza atıp ödüller kazanıyor. Burak Elmas'ın ibra edilmemesinde de büyük rol oynadığı konuşuluyor. Fatih Terim'e yakın olması ve Erden Timur'a da açık destek vermesi popülaritesini arttırmaya yetti.

Ahmet Yüce Ocaklı'nın oğlu Ali Yüce de bu seçimlerde Dursun Özbek'in listesinde yer aldı ve rekor oyla Başkan seçilmesinde büyük rol oynadığı belirtiliyor.

Elias Jelert'in ilk açıklamaları: "Çok heyecanlıyım..." Elias Jelert'in ilk açıklamaları: "Çok heyecanlıyım..."

Kaynak: Erhan Telli