Sezon sonu Inter'le sözleşmesinin biteceğini hatırlatan 28 yaşındaki orta saha, Galatasaray'a açık kapı bıraktı. Kendisine gelen teklifleri değerlendireceğini açıkladı.

"HAZİRAN AYINDA KARARIMI VERECEĞİM"

"Gagliardini, transfer durumuyla ilgili olarak "Kariyerim boyunca üst düzey hocalarla çalıştım. Inter'e gelme nedenim ise çalışma disiplinim ve kültürümdü. Sezon sonunda kontratım bitiyor. Ancak bunu düşünmüyorum. Hala çok şey verebileceğimi hissediyorum, gerçekten kendimi göstermek istiyorum. Bu nedenle transfer kararımı Haziran ayında vereceğim" dedi.

İTALYANLAR G.SARAY'I İŞARET EDİYOR

Sinan Engin: "Galatasaray kazanamaz, bu böyle gitmez!" Sinan Engin: "Galatasaray kazanamaz, bu böyle gitmez!"

Gagliardini'nin bu açıklamalarının ardından yıldız oyuncu için 5 takımın devrede olduğu yazıldı.

Bu kulüplerin ise Galatasaray, Torino, Lazio, Leicester ve Atalanta olduğu kaydedildi. Ancak Gagliardini'nin yıllık 2.5 milyon Euro talep etmesinin bu takımları zorlayabileceğine dikkat çekildi. Yine de bu kulüplerin transfer için en ciddi aday olduğu kaydedildi.

Roberto Gagliardini bu sezon Inter formasıyla 18 maça çıktı. İtalyan oyuncu bu maçlarda gol ya da asist katkısı sağlayamadı.

Güncel piyasa değeri 6.5 milyon Euro olan Gagliardini kariyerinde Atalanta, Cesena, Spezia ve Vicenza gibi takımlarda da forma giymişti.