FUTBOL

Işıtan Gün transfer restini çekti

Abone Ol

Gün’in ilk operasyonu Terim’in uzun süredir istediği Ecvet’in oyuncularından Perulu stoper Luis Abram’ın işini bitirmek olacak.

GÜN’DEN MONACO VE BRENTFORD’A İKİ OYUNCU İÇİN REST

Galatasaray’da futbolun yeni patronu Işıtan Gün hızlı bir giriş yaptı. Mazbatasını aldığı ilk günün hemen ertesinde Onyekuru için AS Monaco ile Halil Dervişoğlu için de Brentford ile temas kurdu. Monaco Sportif Direktörü Paul Mitchell’a, “Onyekuru’yu istiyoruz. Ancak belirlenen 4.35 milyon euro çok fazla. 2.5 milyon euro vermeye hazırız. Oyuncu bizden başka takımda oynamak istemiyor. Zaten sizde hiç ciddi bir teklif almadınız .“ dedi.

Halil içinde Brentford’un Danimarkalı futbol direktörü ile Rasmus Ankersen ile görüşen Gün, oldukça kendinden emin konuşmalar yaptı. Gün “8-10 milyon euro’ları Halil’e verecek başka takım varsa buyrun. 3 milyon euro’ya aldığınız oyuncu, sizde kalırsa bu rakamı bulamaz. Ama bizimle bulabilir. Daha ilk yılında Euro 2020’ye gitti. 2-3 sezon içinde 15-20 milyon euro’luk oyuncu olur. İyi bir sonraki satış opsiyonu ile transferi kapatırsak herkes kazanır. Yoksa yedek kulübünüzde oyuncu bekler.” dedi.

YÖNETİMDE SOSYAL MEDYA OLMAYACAK

Galatasaray'da Burak Elmas başkanlığındaki yeni yönetim, sosyal medya hesaplarından açıklama yapmayacağını açıkladı.

Sarı-kırmızılı kulübün yönetim kurulu üyeleri, yaptıkları açıklamada "Galatasaray Spor Kulubü Derneğinin 23.06.2021 tarihli Yönetim Kurulu kararınca, Yönetim Kurulu üyeleri, Galatasaray Spor Kulubü ve faaliyetlerine ilişkin olarak kendi şahsi sosyal medya hesaplarında açıklama ve yorum yapamayacağından bu konuda anlayış gösterilmesini rica ederiz." ifadelerini kullandı.

(Fotomaç)

Abone Ol