Sarı-kırmızılılar, bu hafta İstanbulspor'la hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.

İSTANBULSPOR - GALATASARAY MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA? (ŞİFRESİZ)

4 Mart Cumartesi günü (yarın) saat 17:00'de Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda oynanacak mücadele GS TV'den canlı yayınlanacak.

Serdar Ali Çelikler: "Okan Buruk haklı iyi ki almamışlar..." Serdar Ali Çelikler: "Okan Buruk haklı iyi ki almamışlar..."

CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLA

ADANA DEMİRSPOR MAÇI İPTAL OLDU

Galatasaray, Adana Demirspor'la TT Stadı'nda bir hazırlık maçı yapacaktı ancak taraftar protestolarından çekinildiği için müsabaka iptal oldu.

GALATASARAY'DA SON TRANSFER GELİŞMELERİ NELER?

HAJİ WRİGHT

- Rusya'dan transfer teklifi alan Haji Wright, Galatasaray'da forma giymeye sıcak bakıyor. Antalyaspor, 10 milyon Euro'dan 7 milyon Euro'ya kadar inmiş durumda.

ARSEN ZAKHARYAN

- Dinamo Moskova forması giyen Arsen Zakharyan'ın 2-2.5 milyon Euro'luk maaş talebi bir hayli fazla görüldü. Kulübünün de 15 milyon Euro'da diretmesi transferi çıkmaza sürükledi.

NABY KEİTA

- Liverpool'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Naby Keita, eski kulübü Leipzig'in teklifini kabul etmedi. Gineli futbolcu, Galatasaray'la görüşme halinde. Ocak ayında Premier Lig ekibini bırakmak istemiyor.

ANDERSON TALİSCA

- Anderson Talisca'nın menajeri İstanbul'a sıcak baktığını Galatasaraylı yetkililere iletti. Ancak Brezilyalı futbolcunun yüksek maaş talebi Sarı-kırmızılı kulüpten kabul görmedi.

ANGEL Dİ MARİA

- Angel Di Maria, Galatasaray yönetimine "Sezon sonunda görüşelim" mesajı gönderdi. Juventus'un ligdeki ve Avrupa'daki konumuna göre bir karar verecek. Geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunan Arjantinli futbolcunun kardeşi, Galatasaray'ın Di Maria için iyi bir seçenek olacağını kaydetti.

ROBERTO FİRMİNO

- Firmino ve Sacha Boey'in menajerlik şirketi Rogon. Brezilyalı futbolcu, henüz Liverpool'la yeni sözleşme imzalamadı. Jurgen Klopp, Brezilyalı futbolcuya bu sezon fazla forma şansı vermedi. Menajerler vasıtasıyla önerilen Firmino'nun son durumunu Galatasaray yöneticileri yakından araştırıyor.