FUTBOL

İşte Galatasaray'ın Divan Restaurant yerine anlaştığı firma

Abone Ol

Taraflar prensip anlaşmasına vardı. Galatasaray kulübünün anlaşmayı milli takım arasında açıklaması bekleniyor.

Galatasaray, Fatih Terim ile Ali Koç arasında yaşananların ardından Türk Telekom Stadyumu'nda bulunan Divan Restaurant ile yollarını ayırmıştı. Divan Restaurant'ın yerini alacak catering şirketi belli oldu.
 
Galatasaray - Divan Restaurant anlaşmazlığında son durum

Galatasaray'ın catering şirketi olarak Asri Gıda firması ile anlaşmak üzere olduğu öğrenildi. Taraftarın prensip anlaşmasına vardığı ifade edildi. Galatasaray Kulübü'nün, Türkiye Futbol Federasyonu'nun da çalıştığı Asri Gıda firması ile sağlanan anlaşmayı milli takım arasında açıklaması bekleniyor.

DİVAN RESTAURANT'IN YERİNİ ALACAKLAR

Galatasaray ile anlaşması sona eren Divan Restaurant'ın, sandalye, araç gereç, mutfak malzemeleri envaterini alacağı, Asri Gıda firmasının ise milli takım arasında Türk Telekom Stadyumu'na tüm teçhizatını kuracağı öğrenildi. Asri Gıda firması aynı zamanda Galatasaray kulübünün personel yemeğini de sağlıyordu.

NELER OLMUŞTU?

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç arasında yaşanan gerginlik sonrası Divan Restaurant ile yollar ayrıldı. Sarı kırmızılı camiada uzun süredir gündemi meşgul eden Ali Koç'un sahibi olduğu Divan firması ile ayrılık resmi olarak gerçekleşti. Galatasaray kulübü, fesihnameyi Divan firmasına gönderdi ve Türk Telekom Stadyumu'ndaki tüm eşyaların toplanması istendi.

(Futbol Arena)

Abone Ol