Erden Timur, Okan Buruk'a transfer listesi sundu.

KALECİ BELİRSİZLİĞİ

Bu sezon transferde sınır tanımayan ve sarı-kırmızılı taraftarın gönlünü alan Galatasaray, ara transfer dönemini şimdilik tamamladı. Ancak sarı-kırmızılılar, kaleci konusunda kararsız kaldı.

ENDİŞE YARATTI

Devre arasında Zaniolo, Kaan Ayhan ve Adekugbe hamleleri yapan Cim-Bom, başka bir transfer yapmayı düşünmüyordu. Ancak Alanyaspor ile yapılan özel maçta kalede Okan Kocuk’un güven vermemesi, endişe yarattı.

OKAN BURUK'A LİSTE SUNDU

Muslera’nın tedavi programının iyi gitmesine rağmen önümüzdeki dönemde yaşayabileceği bir olumsuzluğun olası sonuçlarını masaya yatıran Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur’un, Teknik Direktör Okan Buruk’a bir liste sunduğu öğrenildi.

"İSTEDİĞİNİ HEMEN GETİRELİM"

Bir yabancı kontenjanı daha bulunan sarı-kırmızılılarda yabancı kalecilerden oluşan bir liste hazırlayan Timur’un Buruk’a, “Hocam kaleci takviye istersen isimler önünde... İstediğini hemen getirelim” dediği öğrenildi.

Erden Timur'u övdü, 2 gün sonra kanaldan ayrıldı! Erden Timur'u övdü, 2 gün sonra kanaldan ayrıldı!

1-2 GÜN İÇİNDE KARAR VERECEK

Daha önce Muslera’nın tedavi sürecinin iyi gitmesinden dolayı kaleci transferine sıcak bakmayan Okan Hoca’nın, yeni bir değerlendirme yapacağı bildirildi. 1-2 gün içinde net kararını verecek olan Buruk’un isteğine göre bir karar verilecek.

(Milliyet)