Galatasaray, 34 yaşındaki İspanyol futbolcusu Juan Mata'yı takımda tutmak istiyor. Teknik direktör Okan Buruk'un isteği doğrultusunda tecrübeli oyuncuya sürpriz bir teklif yapılacak.

Buruk'un, tecrübeli öğrencisini, yeni sezonda teknik ekibe dahil etmek istediği öğrenildi.

KATKISI SANILANDAN ÇOK DAHA FAZLA

Cim-Bom ile bir senelik sözleşme yapan Juan Mata, belki sahada istenen katkıyı sağlayamadı ama saha dışında, tahmin edilenden daha fazlasını verdi.

KARİYERİ BÜYÜK TECRÜBELERLE DOLU

Kariyerinde Dünya Kupası ve Avrupa şampiyonluğu bulunan, Chelsea formasıyla Şampiyonlar Ligi'ni, Chelsea ve Manchester United formasıyla Avrupa Ligi'ni kazanan yıldız futbolcu, kariyerindeki eksik parça olan lig şampiyonluğuna ise Galatasaray formasıyla ulaşmak istiyor.

ÇOK SAYGI GÖRÜYOR

Süleyman Hurma'dan Galatasaray'ı çıldırtan hamle! Bu kez... Süleyman Hurma'dan Galatasaray'ı çıldırtan hamle! Bu kez...

Sezon başında bedelsiz geldiği Galatasaray'da oyuncular arasında büyük saygı gören, Florya'daki pozitif havanın oluşmasında son derece etkili olan Mata'nın bu yönünü çok değerli bulan Teknik Direktör Okan Buruk'un, bu nedenle böyle bir teklif düşündüğü ortaya çıktı. Tecrübeli futbolcuya özellikle yabancı oyuncuların çok büyük saygı duyduğu, İspanyol yıldızın, mütevazı ve profesyonel yaşantısıyla büyük hayranlık uyandırdığı belirtildi.