Camiada bazı üyeler: “Çekilecek. Aday olmayacak” derken diğer grup “Daha güçlü gelecek. Dünya çapında bir sportif direktör arıyor.” iddiasında.

Tek gerçek ise Öztürk’ün beklenen hamleyi yapmaması durumunda seçimlerde hiç şansının olmadığı. Son olarak 900 oy aldığı Burak Elmas’ın başkan olduğu seçimden çok daha düşük oy alma ihtimali konuşuluyor.

BURUK ORTADA KALDI

Öztürk’ün yarı yolda bıraktığı bir başka isim de Okan Buruk. Galatasaray’a döneceği hevesiyle pek çok teklifi reddeden Buruk, şu anda teklifsiz kaldı. Diğer başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu'nun da favorisi yabancı teknik direktör.

GALATASARAY'DAN MADDİ BEKLENTİM YOK

Okan Buruk, Fanatik gazetesine açıklamada bulundu. Buruk "Galatasaray'da kim başkan olursa olsun eğer bir hoca değişimi yaşanacaksa maddi-manevi hiçbir beklentim olmadan  Galatasaray'a hizmet etmek isterim." ifadelerini kullandı.

Mehmet Ayan: "Yeniden TFF Başkanı olacakmış..." Mehmet Ayan: "Yeniden TFF Başkanı olacakmış..."

Okan Buruk, Gaziantepspor, Sivasspor, Göztepe, Akhisar Belediyespor, Çaykur Rizespor ve Başakşehir'i çalıştırmıştı. 2017-18 sezonunda Akhisar Belediyespor ile Türkiye Kupası'nı kazanan 48 yaşındaki teknik adam 2019-20 sezonunda da Başakşehir ile Süper Lig şampiyonluğu yaşamıştı.

(Fotospor)