Süper Lig'in 21. haftasında Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray deplasmanda Fuat Çapa yönetimindeki Kasımpaşa'ya konuk olacak. Kasımpaşa Galatasaray maçı BEin Sports'dan canlı olarak izlenebilecek. Peki maçı şifresiz veren kanal var mı? Muhtemel 11'ler ve detaylar haberimizde...

Kasımpaşa Galatasaray ŞİFRESİZ canlı izle (Bein Sports İZLE)

Muhtemel 11'ler

Kasımpaşa: Fatih Öztürk, Hadergjonaj, Meriah, Brecka, Hadadi, Tarkan Serbest, Tirpan, Ndongala, İlhan Depe, Quaresma, Thiam

Galatasaray: Muslera, Mariano, Donk, Marcao, Linnes, Seri, Lemina, Feghouli, Emre Akbaba, Ömer Bayram, Adem Büyük

Kasımpaşa'da kırmızı kart cezalısı Haris Hajradinovic'in yanı sıra sakatlıkları süren David Pavelka, Fode Koita ve Loret Sadiku, karşılaşmada forma giyemeyecek.

Galatasaray'da ise Sarı kart cezalısı Belhanda ve sakatlığı süren Falcao oynayamayacak. Saracchi'nin oynayıp oynamayacağı henüz netleşmedi. 

Kasımpaşa - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta?

Süper Lig'de 21. haftada Galatasaray deplasmanda Kasımpaşa'ya konuk olacak. Kritik karşılaşma pazar günü saat 19:00'da oynanacak ve beIN Sports 1'den canlı izlenecek.

Hem şampiyonluk yarışını hem de kümede kalma yarışını yakından ilgilendiren bu karşılaşmayı Mete Kalkavan yönetecek. Mete Kalkavan'ın yardımcılığını ise Ceyhun Sesigüzel ve Esat Sancaktar yapacak.