TRT Spor'a konuşan Kaya Çilingiroğlu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Genel Kuruluna da eleştirilerde bulundu.

"TAM BİR FİYASKO!"

"Fenerbahçe Genel Kurulu tam bir fiyasko. Dağ fare doğurdu diyebiliriz. Oraya şehir dışından, başka ülkelerden, kıtalardan gelen insanlar yer aldı. Hiçbir karar alınmadan çektiler gittiler. Süper Kupa'yı protesto edeceksin bari kararı orada al, insanların bekletilerini karşıla."

"GÜLÜNÇ DURUM ORTAYA ÇIKTI"

"Bana göre Fenerbahçe'nin Galatasaray'la oynayacağı final maçına U19 Takımıyla çıkması protesto olmadığı gibi eylem de olmadı. Tamamen gülünç bir durum ortaya çıktı. Dolayısıyla bu iş böyle devam eder. Herkes düzenden memnun. Çünkü herkesin cebi doluyor. Kimse düzen ve sistemin değişeceğini düşünmesin. Kendinizi kandırmayın. Kulüplerdeki yöneticiler ve idareciler daha popüler olayım, işlerimi göreyim daha kolay siyasetten randevu alayım yeter bana derdinde. Gerisi hikaye."

Galatasaray'a 36 gole katkı yapan orta saha transferi! Galatasaray'a 36 gole katkı yapan orta saha transferi!

"DURSUN ÖZBEK'E KATILMIYORUM"

"Galatasaray Başkanı Dursun Özbek diyorki 'Hizmet için burdayım' katılmıyorum. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş size hizmet ediyor. Yıldız futbolcu getiriyorum diye hava atıyorsun ama örneğin dünya kadar para verdiğiniz Ziyech ve Tete'yi ortalıkta göremiyoruz. Bu kulüpleri borç külfetine sokuyorsunuz."

"İKİSİNİN DE HATASI VAR"

"Dursun Özbek ve Ali Koç, Suudi Arabistan'dan beraber dönselerdi güzel bir tablo ortaya çıkabilirdi. Kısmen ikisinin de hatası var çünkü protokollere hiç bakmamışlar bile." ifadelerini kullandı.