Serhat Ulueren, Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki'yle görüştüğünü ve protesto kararından vazgeçmeyeceklerini söyledi.

"3 SAAT SONRA MAÇA ÇIKACAKLAR"

"Selahattin Baki'yle görüştüm. Durumu aynen aktarıyorum, liginde 1.sırada yer alan Fenerbahçe U19 Takımının Dereağzı Tesislerinde saat 12:00'de sonuncu sıradaki Giresunspor'la maçı var. Karşılaşmaya çıkacaklar, duşunu alacaklar ve 3 saat içerisinde Şanlıurfa'ya hareket edecekler. Karardan vazgeçmeyecekler. Galatasaray karşısına 9 kişiyle çıkacaklar, 6 kişi kalıp hükmen mağlup olacaklar. Muhtemelen müsabakanın süresi 5 dakikayı bile geçmeyecek. U19 Takımını Semih Şentürk çalıştırıyor ancak Galatasaray karşısında Zeki Murat Göle kulübede yer alacakmış."

"TFF YÖNETİCİSİ BANA MESAJ ATTI"

"Bir TFF Yönetim Kurulu Üyesi bana mesaj attı. Artık bu durumlardan sıkıldığını ve Mehmet Büyükekşi'den rahatsız olduğunu belirtti. Kendisi çok aykırı davranıyormuş. Kulüpler Birliği, Pazartesi gününden itibaren imza toplamaya başlayacak. Yeterli imza sayısı toplanırsa Haziran'da Olağanüstü seçimli Genel Kurul yapılacak."

Elias Jelert'in ilk açıklamaları: "Çok heyecanlıyım..." Elias Jelert'in ilk açıklamaları: "Çok heyecanlıyım..."

"GÜMÜŞDAĞ, BÜYÜKEKŞİ'Yİ TUTUYOR"

"Başakşehir FK Başkanı Göksel Gümüşdağ, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin tarafını tutuyor ve çok seviyor. Bu kadar çok seviyorsa Federasyonu çıksın aday olsun. Güzel işlere imza attı Başakşehir'de belki Türk futbolunda da bir şeyleri değiştirebilir. Kulüpler Birliği Başkanlığı da gayet başarılıydı."

"ALİ KOÇ REZİL OLABİLİR"

"Süper Kupa'yı ezeli rakibin Galatasaray'a hediye ediyorsun. Bunun üzerine Avrupa'da başarısız olup, ligi de Galatasaray'a kaptırırsa Ali Koç Fenerbahçe tarihinin en kötü ve en başarısız başkanı olarak rezil olabilir. Buna karşılık yabancı hakemler Türkiye'ye gelip, TFF'yi de devirirse ayakta alkışlarım." şeklinde konuştu.