30 yaşındaki orta saha oyuncusu, YouTube'dan Kafa Sports'a demeçler verdi.

"SİNİRİMİ BOZMAYIN BENİM"

"Ben hiçbir zaman, ‘Fenerbahçeliyim’ diye bir şey demedim. Sinirimi bozmamayın benim. Medya o röportajı keserek servis ediyor. Benim amcam, babam ve ağabeyim Fenerbahçeli. Annem Galatasaraylı. Benim hanım Galatasaraylı. Anneannem Beşiktaşlı. Teyze ve enişte Galatasaraylı."

KEREM AKTÜRKOĞLU'NA DESTEK

"Kerem Aktürkoğlu haksızlığa uğruyor. Bu çocuğun yaptıkları ortada. Çocuk kaç sezondur neler yaptı. Galatasaray'ı öyle seviyor ki. Taraftarımıza buradan söylüyorum, çocuk seviyor yapmayın kardeşim."

GALATASARAY'A TRANSFER SÜRECİ

"Fenerbahçe'den teklif vardı. Neden Galatasaray? Fatih Demireli abim ben Bodrum'dayken, adam İtalya'ya gitmemiş geldi yanıma. Leverkusen vermek istemedi onlarla kavga ettim 'Galatasaray harici kimseye gitmem' dedim, Galatasaray için adamlarla bağrışarak kavga ettik."

Derrick Köhn'ün menajerinden açıklama: "İletişimdeyiz" Derrick Köhn'ün menajerinden açıklama: "İletişimdeyiz"

"TFF'DE BİR ŞEYLER DÖNDÜ"

"Hala Türkiye Milli takımı konusunda üzülüyorum. Takımdaki arkadaşlarım orada olunca gördüğümde formayı giyemediğim için üzülüyorum. Duygulandım şu an. TFF'de bir şeyler döndü yanlışlar oldu. Fatih hocayı da çok severim çok derin girmeyelim, açıklama yapmayayım, maalesef olmadı. Ben Türküm." ifadelerini kullandı.