Kimse bilmez 24 bölüm ile 1 aralık Pazar günü Atv ekranlarında. Kimse Bilmez yeni bölüm full izle mek için atv resmi youtube kanalı ve ya resmi internet sitesiniş takip edebilirsiniz. Kimse Bilmez 24 bölüm izle yeni bölüm FULL Kimse Bilmez için aşağıdaki yönlendirmeyi sizler için hazırladık.

Kimse Bilmez 24 bölüm izle yeni bölüm FULL TIKLAYIN

Kimse Bilmez Yeni Bölümünde neler oldu

Ali ve Pilot, yıllar sonra kavuşur. Birbirlerinin hayatlarına yeniden girmeye çalışan iki kardeş, bir yandan da geçmişlerinin izleriyle yüzleşmeye devam ederler.Ali, bir yandan kendinden saklanan geçmişinin peşine düşer ve tüm oklar Kurtbey'i gösterir. Kurtbey, bunca zaman sakladığı gerçeklerle Ali'den kurtulabilecek mi?

Kimse Bilmez 23. Bölüm özeti

Ali ve Pilot, yıllar sonra hayatlarının dönüm noktasına gelirler. Kendilerinden saklanan geçmişleriyle yüzleşen kardeşler, sonunda yeniden tek vücut olmak için sımsıkı sarılırlar. Yılların getirdiği özlem, iki kardeşin gözlerinden akan sevinç gözyaşına dönüşür. Babaları Erniko'nun katilinin Ali'nin olduğunu öğrenen Vedat, bu kavuşmaya izin verecek mi? Kardeşinin mutluluğuna rağmen namlusunu Ali'nin üzerine çeviren Vedat, tetiğe basacak mı? Tüm gerçeklerin ortaya çıkmasından korkan Kurtbey, iki kardeşin kavuşmasından sonra yeni bir plan hazırlar. Kurtbey'in yeni planı, bunca yıl sakladığı gerçeklerden kendisini koruyabilecek mi?