Geçtiğimiz sezonlarda Ali Koç'la sert polemikler yaşayan Galatasaray'ın eski teknik direktörü Fatih Terim, TT Stadı'nda Koç Grubu'nun bünyesinde yer alan Divan Restaurant'ın kapatılmasını talep etmişti. Bu talep 500 bin Dolar karşılığında kabul görmüştü.

ALİ KOÇ PARAYI İSTEMEDİ

Çocukluk arkadaşı Burak Elmas'la samimi ilişkisi bulunan Ali Koç, bu parayı Galatasaray'dan istemedi. Gelen bilgilere göre Nisan ayının sonuna kadar fesih faturasının yatırılması gerekiyordu. Fakat Ali Koç, sürpriz bir atakla fesih maddesini iptal etti.

Gökhan Özoğuz Galatasaray'a iftira attı! Yalanı ortaya çıktı Gökhan Özoğuz Galatasaray'a iftira attı! Yalanı ortaya çıktı

Galatasaray Divan Restaurant ile yollarını ayılıyor! Bedeli ise 500 bin  dolar - Haberler

BU JEST İLK DEĞİL

Fenerbahçe, Galatasaray'ın ABD'li oyun kurucusu Melo Trimble'ın 150 bin euroluk EuroLeague çıkış maddesini kullanmaya karar vermişti. Fakat sürpriz bir gelişme yaşandı. Devreye Galatasaray Başkanı Burak Elmas girdi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u ikna etti ve sarı-lacivertliler bu transferden vazgeçti.

Bu durum özellikle taraftarların sanal alemdeki yorumlarından anlaşılmakla birlikte geçtiğimiz günlerde Galatasaraylı yönetici Rezan Epözdemir, görevinden istifa ettiğini açıkladığı basın toplantısında "Galatasaray ile Fenerbahçe dost olamaz" ifadesini kullanmıştı.

(GsGazete)